Povezane vesti
"Egomanijak, dijagnoza, toliko manipuliše": Brutalne reči na račun Jovane Jeremić, nastaće opšti haos
Mondo 17.05.2025
Olivera Ćirković brutalo je komentarisala ponašanje Jovane Jeremić, te istakla da voditeljka ima dijagnozu, ali ne želi da ulazi u istu. Olivera Ćirković, bivša košarkašica, slikarka, spisateljica i nekadašnja članica međunarodne kriminalne grupe "Pink… »
"Jovana Jeremić je egomanijak!" Olivera Ćirković žestoko o voditeljki: "Ne ulazim u njenu dijagnozu..."
Telegraf 17.05.2025
Bivša košarkašica, slikarka i spisateljica Olivera Ćirković, poznata i po vezi sa međunarodnom kriminalnom grupom "Pink Panter", žestoko je kritikovala voditeljku Jovanu Jeremić. U razgovoru za Adria TV, Ćirković je Jovani dala oštru dijagnozu… »
"Jovana Jeremić je egomanijak": Olivera Ćirković udarila na voditeljku: "Ne ulazim u njenu dijagnozu, stalno govori ja, pa ja…
Blic 17.05.2025
Bivša košarkašica, članica organizacione međunarodne kriminalne grupe "Pink Panter", slikarka i spisateljica Olivera Ćirković, žestoko je oplela po voditeljki Jovani Jeremić, te je nazvala "egomanijakom". - Ja mislim da je Jovana Jeremić ego manijak… »
Vesti dana »
Istorijska noć mesija - planeta priča samo o njemu! Het-trikom srušio granice mogućeg i pokazao da mu nema ravnog! (video)
Kurir pre 32 minutajoš 14 povezanih
Argentina bolja od Alžira, Mesi strelac na petom različitom Svetskom prvenstvu
Radio 021 pre 47 minutajoš 13 povezanih
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Novosađani, bez panike: Danas provera sirena za javno uzbunjivanje
Kurir pre 32 minutajoš 1 povezana