Povezane vesti

"Egomanijak, dijagnoza, toliko manipuliše": Brutalne reči na račun Jovane Jeremić, nastaće opšti haos

"Egomanijak, dijagnoza, toliko manipuliše": Brutalne reči na račun Jovane Jeremić, nastaće opšti haos

Mondo 17.05.2025
Olivera Ćirković brutalo je komentarisala ponašanje Jovane Jeremić, te istakla da voditeljka ima dijagnozu, ali ne želi da ulazi u istu. Olivera Ćirković, bivša košarkašica, slikarka, spisateljica i nekadašnja članica međunarodne kriminalne grupe "Pink… »
"Jovana Jeremić je egomanijak!" Olivera Ćirković žestoko o voditeljki: "Ne ulazim u njenu dijagnozu..."

"Jovana Jeremić je egomanijak!" Olivera Ćirković žestoko o voditeljki: "Ne ulazim u njenu dijagnozu..."

Telegraf 17.05.2025
Bivša košarkašica, slikarka i spisateljica Olivera Ćirković, poznata i po vezi sa međunarodnom kriminalnom grupom "Pink Panter", žestoko je kritikovala voditeljku Jovanu Jeremić. U razgovoru za Adria TV, Ćirković je Jovani dala oštru dijagnozu… »
"Jovana Jeremić je egomanijak": Olivera Ćirković udarila na voditeljku: "Ne ulazim u njenu dijagnozu, stalno govori ja, pa ja…

"Jovana Jeremić je egomanijak": Olivera Ćirković udarila na voditeljku: "Ne ulazim u njenu dijagnozu, stalno govori ja, pa ja…

Blic 17.05.2025
Bivša košarkašica, članica organizacione međunarodne kriminalne grupe "Pink Panter", slikarka i spisateljica Olivera Ćirković, žestoko je oplela po voditeljki Jovani Jeremić, te je nazvala "egomanijakom". - Ja mislim da je Jovana Jeremić ego manijak… »

Vesti dana »