Povezane vesti
"Egomanijak, dijagnoza, toliko manipuliše": Brutalne reči na račun Jovane Jeremić, nastaće opšti haos
Mondo 17.05.2025
Olivera Ćirković brutalo je komentarisala ponašanje Jovane Jeremić, te istakla da voditeljka ima dijagnozu, ali ne želi da ulazi u istu. Olivera Ćirković, bivša košarkašica, slikarka, spisateljica i nekadašnja članica međunarodne kriminalne grupe "Pink… »
"Jovana Jeremić je egomanijak!" Olivera Ćirković žestoko o voditeljki: "Ne ulazim u njenu dijagnozu..."
Telegraf 17.05.2025
Bivša košarkašica, slikarka i spisateljica Olivera Ćirković, poznata i po vezi sa međunarodnom kriminalnom grupom "Pink Panter", žestoko je kritikovala voditeljku Jovanu Jeremić. U razgovoru za Adria TV, Ćirković je Jovani dala oštru dijagnozu… »
"Jovana Jeremić je egomanijak": Olivera Ćirković udarila na voditeljku: "Ne ulazim u njenu dijagnozu, stalno govori ja, pa ja…
Blic 17.05.2025
Bivša košarkašica, članica organizacione međunarodne kriminalne grupe "Pink Panter", slikarka i spisateljica Olivera Ćirković, žestoko je oplela po voditeljki Jovani Jeremić, te je nazvala "egomanijakom". - Ja mislim da je Jovana Jeremić ego manijak… »
Vesti dana »

UŽIVO Protest u Novom Sadu: Zapaljena zastava SRS, policija narušila autonomiju Univerziteta
Radio 021 pre 1 minutjoš 26 povezanih

Ko ima jače karte posle Aljaske? Analitičari za Euronews o teškom putu do mira i najvećim strahovima Kijeva i Evrope
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

"Povlačenja iz Donbasa neće biti": Zelenski odbio Putinov i Trampov plan
Blic pre 4 satijoš 104 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane