Povezane vesti

U Nišu skup pristalica vlasti i protest studenata, u Subotici studentska blokada

U Nišu skup pristalica vlasti i protest studenata, u Subotici studentska blokada

Slobodna Evropa 17.05.2025
Vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom organizovala je Svenarodni sabor kojem prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Skupovi vlasti odgovor su na talas višemesečnih studentskih protesta koji su usledili nakon nesreće u Novom Sadu kada je… »
Dva lica jednog grada: Kako su izgledali Svenarodni sabor i studentski protest u Nišu?

Dva lica jednog grada: Kako su izgledali Svenarodni sabor i studentski protest u Nišu?

Vreme 17.05.2025
U subotu (17. maj) Niš je okupio građane Srbije. Neki su došli na Svenarodni sabor koji organizuje Pokret za narod i državu, a gde će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok su drugi došli na protest studenata u blokadi pod nazivom „Izbori(mo)… »
Vučić u Nišu: Gotovo je sa zahtevima

Vučić u Nišu: Gotovo je sa zahtevima

Bujanovačke 17.05.2025
Bujanovac, Niš, 17. maj 2025- Niš je oslobođen danas, kao što će biti i svaki drugi grad u Srbiji. Gotovo je sa obojenom revolucijom, iako su u rušenje Srbije uložene milijarde evra, poručio je svojim pristalicama Aleksandar Vučić na “Svenarodnom saboru”… »
‘Sa zahtevima je gotovo’, poručio Vučić studentima iz Niša, protest u Subotici

‘Sa zahtevima je gotovo’, poručio Vučić studentima iz Niša, protest u Subotici

Južne vesti 17.05.2025
FoNET Predsednik Srbije na Svesrpskom saboru u Nišu 17. maja Dva grada, jedan na jugu, drugi na krajnjem severu i tri skupa. Tako izgleda subota, 17. maj, u Srbiji. Dok u Subotici studenti organizuju veliki protest pod nazivom „Sever zove“, u centru Niša… »
Muzika, buka i vatromet uz minute ćutanja na protestu u Subotici

Muzika, buka i vatromet uz minute ćutanja na protestu u Subotici

Politika 17.05.2025
Protest blokadera iz cele Srbije, pod nazivom Sever zove, održava se danas u Subotici. Pored već tradicionalnih kulinarskih specijaliteta, za animiranje okupljenih biće priređen muzički program koji će na kratko biti prekinut zbog minuta ćutanja. Protest… »
"Nije do stranke, hteo sam da vidim Niš": Pitali smo učesnike SNS skupa ko je organizator i za akcije studenata

"Nije do stranke, hteo sam da vidim Niš": Pitali smo učesnike SNS skupa ko je organizator i za akcije studenata

N1 Info 17.05.2025
U Nišu je u toku i miting Pokreta za narod i državu na kome će govoriti predsednik Aleksandar Vučić. Reporter N1 razgovarao je sa pristalicama koje idu na ovaj skup, i dobio je zanimljive odgovore. Na pitanje šta misle o studentskim akcijama, jedan… »
Dva skupa u centru Niša: Vučić promoviše pokret, studenti protestuju

Dva skupa u centru Niša: Vučić promoviše pokret, studenti protestuju

Al Jazeera 17.05.2025
U Nišu, na jugu Srbije, bit će održana dva skupa na udaljenosti nekoliko stotina metara. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratit će se u 18 sati pristalicama na centralnom gradskom trgu, gdje će najaviti formiranje Pokreta za narod i državu. Na ovom… »
"Kako su ovi ljudi dobili struju": Predsednik Medijane pred skup SNS kaže da Nišlije svedoče komunalnom nasilju

"Kako su ovi ljudi dobili struju": Predsednik Medijane pred skup SNS kaže da Nišlije svedoče komunalnom nasilju

N1 Info 17.05.2025
Ekipa N1 zatekla je u centru Niša predsednika Opštine Medijana Mladena Đurića koji je komentarišući pripreme pred miting Pokreta za narod i državu na kojem će govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da "svedočimo komunalnom nasilju kakvo grad… »
„Iskren da budem, ja ne znam kako su ovi ljudi dobili struju!“ Predsednik opštine u kojoj će biti održan Vučićev skup u Nišu…

„Iskren da budem, ja ne znam kako su ovi ljudi dobili struju!“ Predsednik opštine u kojoj će biti održan Vučićev skup u Nišu…

Nova 17.05.2025
Ekipa N1 zatekla je u centru Niša predsednika Opštine Medijana Mladena Đurića koji je komentarišući pripreme pred miting Pokreta za narod i državu na kojem će govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da "svedočimo komunalnom nasilju kakvo grad… »
(Ne)prijavljeni sabor i protest u Nišu

(Ne)prijavljeni sabor i protest u Nišu

Nedeljnik 17.05.2025
Predsednika niške Opštine Medijana Mladen Đurić prokomentarisao je za N1 pripreme pred miting Pokreta za narod i državu na kojem će govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da „svedočimo komunalnom nasilju kakvo grad Niš ne pamti“. „Mi smo… »
Odmeravanje snaga: Dan visokog rizika u Nišu

Odmeravanje snaga: Dan visokog rizika u Nišu

Vreme 17.05.2025
Na jednom trgu u Nišu miting Aleksandra Vučića, na drugom skup studenata u blokadi. Bliski susret pristalica naprednjačke i drugačije Srbije je neizbežan. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rešio je da u subotu (17. maj) pokaže ko je gazda u Nišu, gradu… »

Vesti dana »