Povezane vesti
Tiktoker (27) zaludeo svet: Pola Irac, pola Japanac koji priča više jezika nego što ima godina, zna i srpski
Mondo 17.05.2025
Tiktoket Judži Beleza govori 40 jezika uključujući i srpski. U spontanim uličnim intervjuima, sa širokim osmehom i brzim jezičkim refleksima japansko-irski poliglota iznenađuje prolaznike pozdravima na njihovom maternjem jeziku – bilo da je to turski… »
Pola Irac, pola Japanac, a tečno priča srpski: Judži je fenomen kakav se retko viđa: Govori čak 40 jezika, i tu nije kraj…
Blic 17.05.2025
Judži Beleza, dvadesetsedmogodišnjak iz Kjota, otkrio je rano svoj talenat za jezike zahvaljujući svom multikulturalnom poreklu. Majka Irkinja, koja je predavala engleski i govorila četiri jezika, i otac Japanac, čuvar, omogućili su mu da od malih nogu… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 2 satajoš 47 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
Južne vesti pre 7 satijoš 32 povezane