Povezane vesti

Ilić: Zauvek u srcu: 22 na dresu i 11 u Žurnalu za partiju u Njukaslu! Tumbaković: ve što je lepo – vezano za Žurnal

Ilić: Zauvek u srcu: 22 na dresu i 11 u Žurnalu za partiju u Njukaslu! Tumbaković: ve što je lepo – vezano za Žurnal

Sportski žurnal pre 28 dana
Stanojević: Jedva sam čekao da kupim Žurnal i čuvam sve o sebi! Duljaj: Najlepši period: kad sam bio klinac i nije bilo interneta – uvek slatko da se kupi i čita Žurnal. Čestitke Sportskom žurnalu za 35. rođendan stižu i iz sveta fudbala: LjUBIŠA… »
Milojević: Vaš rad se ne meri samo brojem tekstova i izdanja, već poverenjem i značajem koji imate u našoj sportskoj javnosti…

Milojević: Vaš rad se ne meri samo brojem tekstova i izdanja, već poverenjem i značajem koji imate u našoj sportskoj javnosti…

Sportski žurnal pre 29 dana
Mijailović: Žurnal je bio i ostao veran hroničar najznačajnijih trenutaka srpskog, evropskog i svetskog sporta! Petrović: Žurnal je za mene bio i ostao najbolji naš sportski list. Crveno-beli čestitali Sportskom žurnalu 35. rođendan: SVETOZAR MIJAILOVIĆ… »
Zbiljić: Želim vam da i dalje postavljate standarde u sportskom novinarstvu! Žemberi: Svako u sportu u Srbiji treba da čita…

Zbiljić: Želim vam da i dalje postavljate standarde u sportskom novinarstvu! Žemberi: Svako u sportu u Srbiji treba da čita…

Tanjga: Svaki dan počinje mi čitanjem Žurnala, to je list kojem verujem i objektivno izveštava sa sportskih terena! Sivić: Jutarnja kafica bez Žurnala – nezamisliva. Čestitke Sportskom žurnalu za 35. rođendan stižu i iz sveta fudbala: DRAGOLjUB ZBILjIĆ… »
Đorić: Vrlina: obuhvatate sve sportove! Pustite sajtove; Savić: Punih 35 godina čitam Žurnal

Đorić: Vrlina: obuhvatate sve sportove! Pustite sajtove; Savić: Punih 35 godina čitam Žurnal

Binić: Žurnal je podigao naš sport na neki nivo da bi narod mogao da bude informisan i uđe u suštinu dešavanja! Sremčević: Ja sam žena koja voli novine, Sportski žurnal je svako jutro na mom stolu. Čestitke Sportskom žurnalu za 35. rođendan stižu i iz… »
Pančev: Drago mi je što smo sarađivali u ovih 35 godina i što i dalje sarađujemo! Đurković: Imam tri novine bez kojih ne mogu…

Pančev: Drago mi je što smo sarađivali u ovih 35 godina i što i dalje sarađujemo! Đurković: Imam tri novine bez kojih ne mogu…

Boško Đurovski: Žurnal mi je ulepšavao život, tu su mi prijatelji, jedva smo čekali da vidimo ocene igrača... Milko Đurovski: Kad pre prođe 35 godina? Kao da sam juče bio u prvim brojevima, na naslovnim stranama. Čestitke Sportskom žurnalu za 35… »
Drčelić: Mera za tačnost i objektivnost! Mijailović: Uvek predan i profesionalan

Drčelić: Mera za tačnost i objektivnost! Mijailović: Uvek predan i profesionalan

Teodosić: Za mene ste oduvek bili najbolji informatori i ambasadori sporta! Đurović: Čitam Žurnal svaki dan. Košarka i NBA su izvanredno ispraćeni, kao i tenis i strani fudbal. Čestitke Sportskom žurnalu za 35. rođendan stigle su i iz sveta košarke… »
Lekić: Žurnal su porodične novine s kojima bi počinjao svaki dan! Nikolić: Čitava moja karijera vezana je za Sportski žurnal…

Lekić: Žurnal su porodične novine s kojima bi počinjao svaki dan! Nikolić: Čitava moja karijera vezana je za Sportski žurnal…

Đurković: Žurnal u budućnosti treba čuvati i negovati kao blago; Knežević: Srećan rođendan omiljenom listu! Čestitke Sportskom žurnalu za 35. rođendan stigle su i iz rukometnog sveta: ANDREA LEKIĆ – Žurnal su porodične novine s kojima bi počinjao svaki… »

Vesti dana »