Povezane vesti
"Ruke su mi otekle, nisam mogao da stisnem pesnicu" Veljko Ražnatović doživeo ozbiljnu povredu, trpeo nesnosne bolove, zbog…
Kurir pre 28 dana
Veljko Ražnatović godinama gradi sportsku karijeru, pa se tako njegovi bokserski mečevi gledaju sa velikom pažnjom. Veljko je uspešan u sportu koji je izabrao, a kao i većinu profesionalnih sportista, ni njega nažalost nisu zaobišle povrede. On je jednom… »
Povređen veljko Ražnatović "Ruke su mi bile otečene kada sam se obratio doktoru..."
Alo pre 28 dana
Jednom prilikom je govorio o tome kako je trpeo bolove u ruci. Veljko Ražnatović se godinama unazad bavi sportom, a njegovi bokserski mečevi gledaju sa velikom pažnjom. Jednom prilikom je govorio o tome kako je trpeo bolove u ruci, te mislio da će mu ova… »
"Ruke su mi otekle" Veljko Ražnatović progovorio o teškoj povredi šake: "Nisam mogao da stegnem pesnicu"
Telegraf pre 28 dana
Veljko Ražnatović već godinama gradi uspešnu sportsku karijeru kao bokser, a njegovi mečevi privlače veliku pažnju publike. Ipak, ni njega nisu zaobišle ozbiljne povrede koje su mu ozbiljno otežale put. Veljko je ranije govorio o teškim bolovima u ruci… »
"Ruke su mi otekle, nisam mogao da stisnem pesnicu": Veljko Ražnatović doživeo ozbiljnu povredu šake, trpeo nesnosne bolove
Blic pre 28 dana
Veljko Ražnatović godinama unazad gradi sportsku karijeru, pa se tako njegovi bokserski mečevi gledaju sa velikom pažnjom. Veljko je uspešan u sportu koji je izabrao, a kao i većinu profesionalnih sportista, ni njega nažalost nisu zaobišle povrede. On je… »
Vesti dana »

Helikopter se srušio u predgrađu Atine! Pojavio se snimak pada u more, panika među kupačima, u letelici koja je išla za Mikonos bilo petoro ljudi (foto, video)
Kurir pre 5 minutajoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 10 minutajoš 67 povezanih

Vreli dani, tropske noći, temperatura i do 42 stepena! Meteorolozi objavili prognoze za leto u Srbiji
Kurir pre 20 minutajoš 29 povezanih