Povezane vesti
"Ruke su mi otekle" Veljko Ražnatović progovorio o teškoj povredi šake: "Nisam mogao da stegnem pesnicu"
Telegraf 17.05.2025
Veljko Ražnatović već godinama gradi uspešnu sportsku karijeru kao bokser, a njegovi mečevi privlače veliku pažnju publike. Ipak, ni njega nisu zaobišle ozbiljne povrede koje su mu ozbiljno otežale put. Veljko je ranije govorio o teškim bolovima u ruci… »
"Ruke su mi otekle, nisam mogao da stisnem pesnicu": Veljko Ražnatović doživeo ozbiljnu povredu šake, trpeo nesnosne bolove
Blic 17.05.2025
Veljko Ražnatović godinama unazad gradi sportsku karijeru, pa se tako njegovi bokserski mečevi gledaju sa velikom pažnjom. Veljko je uspešan u sportu koji je izabrao, a kao i većinu profesionalnih sportista, ni njega nažalost nisu zaobišle povrede. On je… »
Vesti dana »
Paunović se obratio naciji nakon poraza Srbije na Marakani! Selektor poručio: "Ovo je moja krivica"!
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana