Povezane vesti

Sve sam ih pobeđivao, samo sa Novakom ne umem: Finalista Vimbldona nema ni gram sumnje!

Sve sam ih pobeđivao, samo sa Novakom ne umem: Finalista Vimbldona nema ni gram sumnje!

Hot sport 17.05.2025
Novak je ipak mentalno liga za sebe! Miloš Raonić je mnogo puta imao priliku da se suoči sa velikom trojkom. Kanađanin je uspeo da pobedi Rodžera Federera u tri od četrnaest direktnih susreta i Rafaela Nadala u dva od deset mečeva. Ipak, nikada nije… »
"Mislite dobar sam, a onda pogledate Novaka i shvatite": Rekli da je bolji od "velike trojke", on sve objasnio

"Mislite dobar sam, a onda pogledate Novaka i shvatite": Rekli da je bolji od "velike trojke", on sve objasnio

Mondo 17.05.2025
Miloš Raonić je objasnio zašto je Novak Đoković teži rival od Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Bivši trener Novaka Đokovića Rikardo Pjati je tvrdio da je Miloš Raonić imao potencijal da bude bolji od "velike trojke", a sada se oglasio i nekadašnji… »
"Znao sam da igram protiv Nadala i Federera, ali Đoković je jedinstven - ubaci vam crva sumnje"

"Znao sam da igram protiv Nadala i Federera, ali Đoković je jedinstven - ubaci vam crva sumnje"

Telegraf 17.05.2025
Miloš Raonić, nekadašnji finalista Vimbldona, rekao je ono što mnogi teniski fanovi dugo raspravljaju – ko je od "velike trojke" najteži rival. Iako su svi ostavili dubok trag u istoriji tenisa, Kanađanin srpskog porekla nema dilemu: Novak Đoković bio je… »

Vesti dana »