Повезане вести
Све сам их побеђивао, само са Новаком не умем: Финалиста Вимблдона нема ни грам сумње!
Хот спорт 17.05.2025
Новак је ипак ментално лига за себе! Милош Раонић је много пута имао прилику да се суочи са великом тројком. Канађанин је успео да победи Роџера Федерера у три од четрнаест директних сусрета и Рафаела Надала у два од десет… »
"Мислите добар сам, а онда погледате Новака и схватите": Рекли да је бољи од "велике тројке", он све објаснио
Мондо 17.05.2025
Милош Раонић је објаснио зашто је Новак Ђоковић тежи ривал од Роџера Федерера и Рафаела Надала. Бивши тренер Новака Ђоковића Рикардо Пјати је тврдио да је Милош Раонић имао потенцијал да буде бољи од "велике тројке", а сада се… »
"Знао сам да играм против Надала и Федерера, али Ђоковић је јединствен - убаци вам црва сумње"
Телеграф 17.05.2025
Милош Раонић, некадашњи финалиста Вимблдона, рекао је оно што многи тениски фанови дуго расправљају – ко је од "велике тројке" најтежи ривал. Иако су сви оставили дубок траг у историји тениса, Канађанин српског порекла нема… »
Вести дана »
Жена погинула, двоје повређених у саобраћајној несрећи на ауто-путу Милош Велики
РТВ пре 5 сатијош 41 повезана
Претучен књижевник Владимир Арсенијевић у Београду, уочи комеморације у организацији НВО
Сербиан Невс Медиа пре 12 сатијош 13 повезаних
СРЦЕ: Крњи РЕМ добар само за представнике власти, контрола над медијима остаје у њиховим рукама
Бета пре 4 сатијош 40 повезаних
У центру Београда упаљене свеће за жртве геноцида у Сребреници: Мања група негодовала због скупа
Нова пре 53 минутајош 33 повезане
Тензије између САД и Ирана: Трамп прети ракетама, Техеран спреман на одбрану
Наслови.аи пре 19 минутајош 43 повезане