Povezane vesti
Neko je Trent, neko je Konor
Sportske.net pre 28 dana
Konor Bredli je danas potpisao novi ugovor sa Liverpulom. Talentovani desni bek potpisao je ugovor do leta 2029. godine, a nakon potpisa nije mogao da sakrije oduševljenje. "Veoma sam ponosan što sam potpisao novi ugovor, sada mi preostaje da nastavim… »
Bredli produžio ugovor sa Liverpulom: Radujem se narednim koracima koje ćemo zajedno napraviti
Kurir pre 28 dana
Fudbaler Liverpula Konor Bredli (21) produžio je ugovor sa klubom, čime je produžena njegova gotovo šestogodišnja saradnja sa Liverpulom, preneo je engleski klub. "Veoma sam ponosan i srećan što sam potpisao novi ugovor i radujem se narednim koracima… »
Bredli ne menja klub
Sportski žurnal pre 28 dana
Debi u Liverpulu imao je u septembru 2021. Fudbaler Liverpula Konor Bredli (21) produžio je ugovor sa klubom, čime je produžena njegova gotovo šestogodišnja saradnja sa Liverpulom, preneo je danas engleski klub. - Veoma sam ponosan i srećan što sam… »
Trent spakovao kofere za Madrid, a Liverpul rešio goruće pitanje
Nova pre 28 dana
Fudbaler Liverpula Konor Bredli (21) produžio je ugovor sa klubom, čime je produžena njegova gotovo šestogodišnja saradnja sa Liverpulom. „Veoma sam ponosan i srećan što sam potpisao novi ugovor i radujem se narednim koracima koje ćemo zajedno napraviti… »
Vesti dana »

“Minut do 12” za životinje: Protesti širom Srbije traže primenu zakona i spas od zlostavljanja
Serbian News Media pre 21 minutajoš 11 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Teheran će goreti ako Iran nastavi sa raketnim napadima
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih