Povezane vesti
Spremaju se novi pregovori? Poznata moguća lokacija; "Spremni smo" VIDEO
B92 17.05.2025
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi Vatikan mogao da posluži kao mesto za buduće mirovne pregovore između Ukrajine i Rusije. Obraćajući se novinarima u Rimu pre sastanka sa kardinalom Mateom Zupijem, vatikanskim čelnikom za Ukrajinu… »
Rubio: Rusija i Ukrajina mogle bi da pregovaraju u Vatikanu
Beta 17.05.2025
Državni sekretar SAD Marko Rubio izjavio je danas da bi Vatikan mogao biti mesto održavanja mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine. "Ne bih ga (Vatikan) nazvao posrednikom, ali kako mislim, to je svakako mesto gde bi se obe strane osećale… »
Marko Rubio: Rusija i Ukrajina mogle bi da pregovaraju u Vatikanu
Danas 17.05.2025
Državni sekretar SAD Marko Rubio izjavio je danas da bi Vatikan mogao biti mesto održavanja mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine. „Ne bih ga (Vatikan) nazvao posrednikom, ali kako mislim, to je svakako mesto gde bi se obe strane osećale… »
Rubio: Rusija i Ukrajina mogle bi da pregovaraju u Vatikanu
Radio sto plus 17.05.2025
“Ne bih ga (Vatikan) nazvao posrednikom, ali kako mislim, to je svakako mesto gde bi se obe strane osećale prijatno”, rekao je novinarima u Rimu pre sastanka sa kardinalom Mateom Zupijem, vatikanskim stručnjakom za Ukrajinu. Rubio je rekao da će… »
Vesti dana »

Negotin najtopliji u 8 ujutru, Sjenica najhladnija – danas sunčano i veoma toplo
Euronews pre 26 minutajoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Eksplozija u Rusiji: Ukrajinski dron pogodio fabriku, jedna osoba poginula, ima i povređenih
Euronews pre 42 minutajoš 19 povezanih

Jača pritisak na Izrael: I Australija najavila priznavanje ‘Države Palestine’
Danas pre 32 minutajoš 8 povezanih

Tramp hoće da protera beskućnike iz Vašingtona: "Da prestonica bude lepša"
Radio 021 pre 57 minutajoš 9 povezanih