Повезане вести
Спремају се нови преговори? Позната могућа локација; "Спремни смо" ВИДЕО
Б92 17.05.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је да би Ватикан могао да послужи као место за будуће мировне преговоре између Украјине и Русије. Обраћајући се новинарима у Риму пре састанка са кардиналом Матеом Зупијем… »
Рубио: Русија и Украјина могле би да преговарају у Ватикану
Бета 17.05.2025
Државни секретар САД Марко Рубио изјавио је данас да би Ватикан могао бити место одржавања мировних преговора између Русије и Украјине. "Не бих га (Ватикан) назвао посредником, али како мислим, то је свакако место где би се обе… »
Марко Рубио: Русија и Украјина могле би да преговарају у Ватикану
Данас 17.05.2025
Државни секретар САД Марко Рубио изјавио је данас да би Ватикан могао бити место одржавања мировних преговора између Русије и Украјине. „Не бих га (Ватикан) назвао посредником, али како мислим, то је свакако место где би се обе… »
Рубио: Русија и Украјина могле би да преговарају у Ватикану
Радио сто плус 17.05.2025
“Не бих га (Ватикан) назвао посредником, али како мислим, то је свакако место где би се обе стране осец́але пријатно”, рекао је новинарима у Риму пре састанка са кардиналом Матеом Зупијем, ватиканским стручњаком за Украјину… »
Вести дана »
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 24 минутајош 112 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 2 сатајош 51 повезана