Povezane vesti
Informer oduševljen "velikim brojem ljudi" na Vučićevom skupu: Zaboravili da imamo oči (video)
Pravda 17.05.2025
Prilog Informera iz Niša ne treba dvaput gledati. U emisiji Informera pitali su Miloša Vučevića da prokomentariše „ogroman broj ljudi“ na Vučićevom Svenarodnom saboru i „kakvo li će tek biti stanje kad bude 18 časova“. On se složio da „ima mnogo ljudi“… »
Informer oduševljen „ogromnim brojem ljudi“ na Vučićevom skupu, ali su zaboravili da se na snimku vidi šta je tamo stvarno…
Nova 17.05.2025
Prilog Informera iz Niša ne treba dvaput gledati. U emisiji Informera pitali su Miloša Vučevića da prokomentariše „ogroman broj ljudi“ na Vučićevom Svenarodnom saboru i „kakvo li će tek biti stanje kad bude 18 časova“. On se složio da „ima mnogo ljudi“… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred ( video)
Politika pre 8 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 1 satjoš 1 povezana