Povezane vesti
Profesor Volarević: Moramo se boriti za našu mladost
RTK 17.05.2025
Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Kragujevcu Vladislav Volarević izjavio je danas tokom centralnog skupa svenarodnog sabora u Nišu da svako treba da pruži svoj maksimum da bi Srbija nastavila da se razvija, a da se ime Srbija danas izgovara sa… »
"Ne smemo dozvoliti da Srbija stane!" Prof. dr Volarević na saboru u Nišu: Na nama profesorima je sada najveća odgovornost, da…
Kurir 17.05.2025
Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Kragujevcu prof. dr Vladislav Volarević obratio se okupljenima na svenarodnom saboru u Nišu. - Ponos mi je da sam danas u ovom gradu. Ovi spomenici su granica, međa između nas i naših neprijatelja. Oni su i… »
Vesti dana »
Prve reči vozača šlepera posle pogibije Tatjane Jecmenice: Objasnio kako je došlo do tragedije! "Video sam..."
Telegraf pre 13 minutajoš 30 povezanih
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
RTK pre 1 satjoš 17 povezanih
Drugi dan Minhenske konferencije - predsednik Vučić sa ministrom spoljnih poslova Nemačke Vadefulom
RTS pre 34 minutajoš 17 povezanih
Uživajte u toplom vremenu, od ovog datuma ponovo kreće zima! RHMZ objavio dugoročniju prognozu!
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Radio sto plus pre 8 minutajoš 13 povezanih