Povezane vesti

Poseban je osećaj pevati u svom gradu: Tanja Savić baladom "Mastilo" raznežila svoje sugrađane (foto/video)

Poseban je osećaj pevati u svom gradu: Tanja Savić baladom "Mastilo" raznežila svoje sugrađane (foto/video)

Kurir pre 14 dana
Večeras je Smederevo bio muzički centar, jer pevala folk zvezda Tanja Savić, koja i potiče iz tog grada. Tokom cele večeri, nizala je svoje hitove od početka svoje karijere do danas, a njeni sugrađani su sa njom pevali uglas. "Tako mlada", "Zašto… »
Muzika ne poznaje granice: Goca Tržan specijalna gošća na koncertu u Smederevu (foto/video)

Muzika ne poznaje granice: Goca Tržan specijalna gošća na koncertu u Smederevu (foto/video)

Kurir pre 14 dana
Folk zvezda Tanja Savić održava večeras svoj veliki koncert u okviru turneje "20 godina sa Tanjom", i to u rodnom Smederevu. Kao i u svim gradovima do sada, Tanja i je i u rodnom gradu imala specijalnu gošću, a to je bila pop zvezda Goca Tržan. Goca… »
Buduća baka ruši rekorde: Dragana Mirković napravila spektakl u Jagodini (foto)

Buduća baka ruši rekorde: Dragana Mirković napravila spektakl u Jagodini (foto)

Večernje novosti pre 14 dana
Kako stvari stoje, Dragana Mirković će zauvek pamtiti 2025. kao jednu od značajnih godina u svom životu. Saznala je da će postati baka, stavila je tačku na brak i nastavila da obara rekorde koncertima u regionh a poslednji je pao u Jagodini. Foto… »
Poseban je osećaj pevati u svom gradu: Tanja Savić baladom "Mastilo" raznežila svoje sugrađane (foto)

Poseban je osećaj pevati u svom gradu: Tanja Savić baladom "Mastilo" raznežila svoje sugrađane (foto)

VEČERAS je Smederevo bio muzički centar, jer pevala folk zvezda Tanja Savić, koja i potiče iz tog grada. Foto: Novosti Tokom cele večeri, nizala je svoje hitove od početka svoje karijere do danas, a njeni sugrađani su sa njom pevali uglas. "Tako… »
Moje smederevo sija kao Zlatnik: Tanja Savić svojim najvećim hitom "osvetlila" rodni grad

Moje smederevo sija kao Zlatnik: Tanja Savić svojim najvećim hitom "osvetlila" rodni grad

Kurir pre 14 dana
Numera " Zlatnik" obeležila je karijeru folk zvezde Tanje Savić i postala jedna od onih pesama koje povezuju sve generacije, što se još jednom potvrdilo večeras u Tanjinom rodnom gradu. U toku prvog bloka Tanja je zapevala "Zlatnik", a sportsku… »
Buduća baka ruši rekorde: Dragana Mirković napravila spektakl u Jagodini

Buduća baka ruši rekorde: Dragana Mirković napravila spektakl u Jagodini

Kurir pre 14 dana
Kako stvari stoje, Dragana Mirković će zauvek pamtiti 2025. kao jednu od značajnih godina u svom životu. Saznala je da će postati baka, stavila je tačku na brak i nastavila da obara rekorde koncertima u regionu a poslednji je pao u Jagodini. Hala… »
Muzika ne poznaje granice: Goca Tržan specijalna gošća na koncertu u Smederevu (foto)

Muzika ne poznaje granice: Goca Tržan specijalna gošća na koncertu u Smederevu (foto)

Folk zvezda Tanja Savić održava večeras svoj veliki koncert u okviru turneje "20 godina sa Tanjom", i to u rodnom Smederevu. FOTO: Novosti Kao i u svim gradovima do sada, Tanja i je i u rodnom gradu imala specijalnu gošću, a to je bila pop zvezda… »
Moje smederevo sija kao Zlatnik: Tanja Savić svojim najvećim hitom "osvetlila" rodni grad (foto)

Moje smederevo sija kao Zlatnik: Tanja Savić svojim najvećim hitom "osvetlila" rodni grad (foto)

Numera "Zlatnik" obeležila je karijeru folk zvezde Tanje Savić i postala jedna od onih pesama koje povezuju sve generacije, što se još jednom potvrdilo večeras u Tanjinom rodnom gradu. FOTO: Novosti U toku prvog bloka Tanja je zapevala "Zlatnik", a… »
Moj grad, moji ljudi: Tanja Savić priredila muzički spektakl u rodnom Smederevu (foto/video)

Moj grad, moji ljudi: Tanja Savić priredila muzički spektakl u rodnom Smederevu (foto/video)

Kurir pre 14 dana
Samo nedelju dana od velikog koncerta u N ovom Sadu u okviru regionalne turneje "20 godina sa Tanjom", folk zvezda Tanja Savić priredila je večeras nezaboravni spektakl u rodnom gradu u Smederevu. Regionalna muzička zvezda napunila je do poslednjeg… »
Moj grad, moji ljudi: Tanja Savić priredila muzički spektakl u rodnom Smederevu (foto)

Moj grad, moji ljudi: Tanja Savić priredila muzički spektakl u rodnom Smederevu (foto)

SAMO nedelju dana od velikog koncerta u Novom Sadu u okviru regionalne turneje "20 godina sa Tanjom", folk zvezda Tanja Savić priredila je večeras nezaboravni spektakl u rodnom gradu u Smederevu. FOTO: Novosti Regionalna muzička zvezda napunila je do… »

Vesti dana »