Povezane vesti
Poseban je osećaj pevati u svom gradu: Tanja Savić baladom "Mastilo" raznežila svoje sugrađane (foto/video)
Kurir 17.05.2025
Večeras je Smederevo bio muzički centar, jer pevala folk zvezda Tanja Savić, koja i potiče iz tog grada. Tokom cele večeri, nizala je svoje hitove od početka svoje karijere do danas, a njeni sugrađani su sa njom pevali uglas. "Tako mlada", "Zašto me u… »
Muzika ne poznaje granice: Goca Tržan specijalna gošća na koncertu u Smederevu (foto/video)
Kurir 17.05.2025
Folk zvezda Tanja Savić održava večeras svoj veliki koncert u okviru turneje "20 godina sa Tanjom", i to u rodnom Smederevu. Kao i u svim gradovima do sada, Tanja i je i u rodnom gradu imala specijalnu gošću, a to je bila pop zvezda Goca Tržan. Goca je u… »
Buduća baka ruši rekorde: Dragana Mirković napravila spektakl u Jagodini (foto)
Večernje novosti 17.05.2025
Kako stvari stoje, Dragana Mirković će zauvek pamtiti 2025. kao jednu od značajnih godina u svom životu. Saznala je da će postati baka, stavila je tačku na brak i nastavila da obara rekorde koncertima u regionh a poslednji je pao u Jagodini. Foto: Goran… »
Poseban je osećaj pevati u svom gradu: Tanja Savić baladom "Mastilo" raznežila svoje sugrađane (foto)
VEČERAS je Smederevo bio muzički centar, jer pevala folk zvezda Tanja Savić, koja i potiče iz tog grada. Foto: Novosti Tokom cele večeri, nizala je svoje hitove od početka svoje karijere do danas, a njeni sugrađani su sa njom pevali uglas. "Tako mlada"… »
Moje smederevo sija kao Zlatnik: Tanja Savić svojim najvećim hitom "osvetlila" rodni grad
Kurir 17.05.2025
Numera " Zlatnik" obeležila je karijeru folk zvezde Tanje Savić i postala jedna od onih pesama koje povezuju sve generacije, što se još jednom potvrdilo večeras u Tanjinom rodnom gradu. U toku prvog bloka Tanja je zapevala "Zlatnik", a sportsku dvoranu… »
Buduća baka ruši rekorde: Dragana Mirković napravila spektakl u Jagodini
Kurir 17.05.2025
Kako stvari stoje, Dragana Mirković će zauvek pamtiti 2025. kao jednu od značajnih godina u svom životu. Saznala je da će postati baka, stavila je tačku na brak i nastavila da obara rekorde koncertima u regionu a poslednji je pao u Jagodini. Hala Jasa u… »
Muzika ne poznaje granice: Goca Tržan specijalna gošća na koncertu u Smederevu (foto)
Folk zvezda Tanja Savić održava večeras svoj veliki koncert u okviru turneje "20 godina sa Tanjom", i to u rodnom Smederevu. FOTO: Novosti Kao i u svim gradovima do sada, Tanja i je i u rodnom gradu imala specijalnu gošću, a to je bila pop zvezda Goca… »
Moje smederevo sija kao Zlatnik: Tanja Savić svojim najvećim hitom "osvetlila" rodni grad (foto)
Numera "Zlatnik" obeležila je karijeru folk zvezde Tanje Savić i postala jedna od onih pesama koje povezuju sve generacije, što se još jednom potvrdilo večeras u Tanjinom rodnom gradu. FOTO: Novosti U toku prvog bloka Tanja je zapevala "Zlatnik", a… »
Moj grad, moji ljudi: Tanja Savić priredila muzički spektakl u rodnom Smederevu (foto/video)
Kurir 17.05.2025
Samo nedelju dana od velikog koncerta u N ovom Sadu u okviru regionalne turneje "20 godina sa Tanjom", folk zvezda Tanja Savić priredila je večeras nezaboravni spektakl u rodnom gradu u Smederevu. Regionalna muzička zvezda napunila je do poslednjeg mesta… »
Moj grad, moji ljudi: Tanja Savić priredila muzički spektakl u rodnom Smederevu (foto)
SAMO nedelju dana od velikog koncerta u Novom Sadu u okviru regionalne turneje "20 godina sa Tanjom", folk zvezda Tanja Savić priredila je večeras nezaboravni spektakl u rodnom gradu u Smederevu. FOTO: Novosti Regionalna muzička zvezda napunila je do… »
Vesti dana »
Preokreti i drama: Kecmanović poražen posle maratona na Australijan openu:
Danas pre 17 minutajoš 27 povezanih
Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji, evro-dizel na pumpama od 27. januara
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 17 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 22 minutajoš 14 povezanih
Evropa priprema odgovor Trampu na pretnje carinama zbog Grenlanda
Sputnik pre 12 minutajoš 12 povezanih
Danas je zimski Krstovdan: Za ovaj praznik vezuje se dosta običaja i verovanja
Zrenjaninski pre 27 minutajoš 10 povezanih