Povezane vesti
Redari napali studente zbog snimanja skupa SNS-a – policija ih savetovala da ne prijavljuju napad
Novi magazin 17.05.2025
Student Filozofskog fakulteta Ognjen Ranđelović pokušao je da snimi ograđeni prostor u kome su se nalazile pristalice SNS u Nišu. Redari ovog skupa su napali studente, a policija ih nije legitimisala. "Išao sam da snimim ljude u tom kavezu, za… »
(VIDEO) Redari SNS skupa napali studenta u Nišu: "Policija nas zamolila da ne prijavljujemo"
N1 Info 17.05.2025
Student Filozofskog fakulteta Ognjen Ranđelović pokušao je da snimi ograđeni prostor u kome su se nalazile pristalice SNS u Nišu. Redari ovog skupa su napali studente, a policija ih nije legitimisala. "Išao sam da snimim ljude u tom kavezu, za… »
Vesti dana »
Hrka: Podržavam Jaćimovićev predlog o blokadi Beograda, pozivam Novosađane da se odazovu
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 53 povezane
Tabaković: "Delez fingirao postupak likvidacije, izneo iz Srbije 130 miliona evra"
Blic pre 2 satajoš 71 povezana
"Treba konačno da se ujedinimo": Hrka podržala Jaćimovićev predlog o blokadi Beograda
Pravda pre 1 satjoš 24 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
Danas pre 5 satijoš 28 povezanih