Povezane vesti
Košta: Šokiran sam vestima iz Gaze, nasilje mora prestati
N1 Info 17.05.2025
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je da je šokiran situacijom u Pojasu Gaze, povodom proširene izraelske ofanzive i pozvao na okončanje nasilja. "Šokiran sam vestima iz Pojasa Gaze. Civili gladuju, bolnice ponovo pogođene vazdušnim… »
Predsednik Evropskog saveta rekao da je šokiran vestima iz Pojasa Gaze
Novi magazin 17.05.2025
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta (Costa) izjavio je danas da je šokiran situacijom u Pojasu Gaze, povodom proširene izraelske ofanzive i pozvao na okončanje nasilja. "Šokiran sam vestima iz Pojasa Gaze. Civili gladuju, bolnice ponovo pogođene… »
"Civili gladuju, bolnice su meta, nasilje mora da pretane": Predsednik Evropskog saveta šokiran širenjem ofanzive
Mondo 17.05.2025
Izrael je u subotu objavio da proširuje svoju ofanzivu kako bi porazio Hamas u Pojasu Gaze. Predsednik Evropskog saveta Antonio Kosta izjavio je u subotu da je "šokiran" situacijom u Gazi, metom proširene izraelske ofanzive, i pozvao Izrael da okonča… »
Vesti dana »

Uhapšeni Nišlije zbog trgovine drogom: zaplenjeno oko pola kilograma marihuane i MDMA
Glas juga pre 35 minutajoš 29 povezanih

Američkom košarkašu u Indoneziji preti smrtna kazna zbog 132 bombone od kanabisa
Radio 021 pre 31 minutajoš 56 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 4 satijoš 13 povezanih

Evo od čega je umro halid Bešlić: U teškoj saobraćajnoj nesreći 2009. pevač izgubio oko i teško povredio pluća
Kurir pre 0 minutajoš 24 povezane