Povezane vesti
Tornada ubila 21 osobu u Missouriju i Kentuckyju
Slobodna Evropa pre 29 dana
Najmanje 21 osoba je poginula nakon što su snažna tornada prošla kroz Missouri i Kentucky, ostavljajući veliku štetu, izazivajući vanredno stanje i ostavljajući bez struje stotine hiljada ljudi širom centralnog dijela Sjedinjenih Američkih Država (SAD)… »
Tornado poharao Kentaki i Misuri: 27 mrtvih, desetine povređenih u kritičnom stanju
Euronews pre 30 dana
Najmanje 27 ljudi je poginulo u olujnim sistemima koji su pogodili deo Srednjeg zapada i juga Sjedinjenih Američkih Država, a guverner Kentakija Endi Bešir izjavio je danas da je u toj saveznoj državi zabeleženo 18 smrtnih slučajeva, deset povređenih je… »
Najmanje 27 ljudi poginulo u olujnom nevremenu u Kentakiju i Misuriju
Politika pre 30 dana
Najmanje 27 ljudi je poginulo u olujnim sistemima koji su pogodili deo Srednjeg zapada i juga Sjedinjenih Američkih Država, a guverner Kentakija Endi Bešir je danas izjavio da je u toj saveznoj državi zabeleženo 18 smrtnih slučajeva, deset povređenih je… »
Tornado u Kentakiju i Misuriju: Najmanje 27 ljudi poginulo u olujnim sistemima
Večernje novosti pre 30 dana
NAJMANjE 27 ljudi je poginulo u olujnim sistemima koji su pogodili deo Srednjeg zapada i juga Sjedinjenih Američkih Država, a guverner Kentakija Endi Bešir je danas izjavio da je u toj saveznoj državi zabeleženo 18 smrtnih slučajeva, deset povređenih je… »
U olujama u SAD više od 20 žrtava
Danas pre 30 dana
Najmanje 21 osoba je poginula u olujama koje su zahvatile delove srednjeg zapada i juga Sjedinjenih Država, uključujući i devet nastradalih u tornadu na jugoistoku Kentajija, javlja danas AP. Broj žrtava u Kentakiju će verovatno porasti, ocenio je… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 28 minutajoš 17 povezanih

Protest u Beogradu: Studenti krenuli ka Prvom osnovnom javnom tužilaštvu
NIN pre 57 minutajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 7 minutajoš 37 povezanih

Početak sednice Skupštine grada Novog Sada obeležilo nekoliko manjih incidenata
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Sputnik pre 32 minutajoš 24 povezane