Povezane vesti
Pezeškijan: Iran neće odustati od svojih prava na nuklearni program zbog pretnji SAD
RTV 18.05.2025
TEHERAN - Iranski predsednik Masud Pezeškijan rekao je da ce Iran nastaviti pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom programu, ali da nece odustati od svojih prava zbog pretnji Vašingtona. "Mi pregovaramo i pregovaraćemo. Ne plašimo… »
Masud Pezeškijan: Iran neće odustati od svojih prava na nuklearni program zbog pretnji Amerike
Politika 18.05.2025
TEHERAN – Iranski predsednik Masud Pezeškijan rekao je da će Iran nastaviti pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama o svom nuklearnom programu, ali da neće odustati od svojih prava zbog pretnji Vašingtona. „Mi pregovaramo i pregovaraćemo. Ne plašimo… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 16 minutajoš 46 povezanih
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Radio sto plus pre 1 satjoš 22 povezane
ANEM: Projektno sufinansiranje – Alou i Informeru 58 miliona, Radoici 50 miliona na medijskim konkursima! Milioni za Alo, Informer...
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 20 povezanih
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Biznis.rs pre 1 satjoš 16 povezanih