Povezane vesti
(Foto, video) nesreća ispod Mosta na Adi: Automobil sleteo u Savu, krov se video 15 metara od obale: "Niko ne zna kako je…
Blic 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je u Savu ispod Mosta na Adi. Saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. - Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od obale. Ne znam da li je neko bio u… »
Automobil sleteo u Savu, vozač isplivao: Nesreća ispod Mosta na Adi
Telegraf 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je noćas u Savu ispod Mosta na Adi. Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od… »
(Foto, video) nesreća ispod Mosta na Adi: Automobil sleteo u Savu, krov se video 15 metara od obale: "Niko ne zna kako je…
Blic 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je u Savu ispod Mosta na Adi. Saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. - Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od obale. Ne znam da li je neko bio u… »
"Neverovatno je kako je neko ovo uspeo"! Prolaznik o automobilu koji je sleteo u Savu: Bio je u drugoj brzini
Mondo 18.05.2025
Dečko i devojka uspeli su kroz prozor da izađu iz automobila pre nego što je vozilo potonulo. Mladić i devojka prošle noći sleteli su automobilom u Savu s Mosta na Adi, ali su se srećom spasli. Prolaznici, spasioci, ribari, apsolutno svi koji su danas… »
Umesto u rikverc ubacio u brzinu! Otkriveno kako je momak autom sleteo u Savu s mosta na Adi! S njim u vozilu bila i devojka…
Kurir 18.05.2025
U noći između subote i nedelje ispod Mosta na Adi dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je jedan vozač, najverovatnije nakon što je pomešao prvu brzinu i rikverc, kolima uleteo u reku Savu. Incident se dogodio oko 3.30 časova. Prema rečima… »
"Neverovatno kako je ovo uspeo!" Svi šokirani prizorom u Savi - nikome nije jasno kako je mladić sleteo s Mosta na Adi…
Kurir 18.05.2025
Mladić i devojka prošle noći sleteli su automobilom u Savu s Mosta na Adi, ali se srećom spasli. Prolaznici, spasioci, ribari, apsolutno svi koji su danas ugledali automobil u Savi bili su šokirani prizorom. - Neverovatno je kako je neko ovo uspeo. Ja… »
„Umesto u rikverc, ubacio je u prvu“: Momak sa devojkom sleteo u Savu ispod mosta na Adi FOTO
Nova 18.05.2025
"Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak je otvorio prozore, pa su i on i devojka isplivali, a automobil je potonuo", ovako očevici opisuju nesvakidašnji slučaj sletanja u reku. Ribari s kojima smo… »
Tek položio, pomešao brzine, pa s devojkom u autu upao u Savu! Detalji nesvakidašnje nesreće ispod Mosta na Adi: Iz reke i…
Blic 18.05.2025
Noćas je došlo do nesreće ispod Mosta na Adi kada je jedan vozač automobilom sleteo u Savu, a kako se saznaje, on je tek položio i pomešao je prvu brzinu i rikverc. "Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak… »
Tek položio, pomešao brzine, pa s devojkom u autu upao u Savu! Detalji nesvakidašnje nesreće ispod Mosta na Adi: Iz reke i…
Blic 18.05.2025
Noćas je došlo do nesreće ispod Mosta na Adi kada je jedan vozač automobilom sleteo u Savu, a kako se saznaje, on je tek položio i pomešao je prvu brzinu i rikverc. "Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak… »
Ubacio u prvu, umesto u rukverc: Kako je mladić sleteo kolima sa mosta na Adi u Savu
Mondo 18.05.2025
Dečko i devojka uspeli su kroz prozor da izađu iz automobila pre nego što je vozilo potonulo. Ispod Mosta na Adi u noći između subote i nedelje dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je jedan vozač, najverovatnije nakon što je pomešao prvu… »
(Foto, video) umesto u rikverc, ubacio u prvu: Prve slike incidenta ispod mosta na Adi: Mladić bio sa devojkom, pa se zbunio…
Blic 18.05.2025
U noći između subote i nedelje ispod Mosta na Adi dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je jedan vozač, najverovatnije nakon što je pomešao prvu brzinu i rikverc, kolima uleteo u reku Savu. Kako je "Blic" već pisao incident se dogodio oko… »
Automobilom sleteo s mosta na Adi u Savu! Strašna saobraćajka u Beogradu, očevici u čudu zbog prizora
Kurir 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je noćas u Savu ispod mosta na Adi. Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se prošle noći, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15… »
Novi detalji nesreće na adi Pogrešna brzina ga umalo koštala života, s devojkom upao u savu, srećom je izbegnuta tragedija
Dnevnik 18.05.2025
"Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak je otvorio prozore, pa su i on i devojka isplivali, a automobil je potonuo", ovako očevici za Telegraf.rs opisuju nesvakidašnji slučaj sletanja u reku. Ribari s… »
Saobraćajna nesreća u Beogradu: Automobilom sleteo u Savu
B92 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je noćas u Savu ispod mosta na Adi. Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se prošle noći, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15… »
Automobil sleteo sa mosta na Adi u Savu: Očevici na 15 metara od obale videli krov vozila
Mondo 18.05.2025
Vozač je uspeo da izađe na vreme iz vozila. Jedan automobil sleteo je u Savu ispod Mosta na Adi. Saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenutku se video krov na oko 15… »
Nesreća na Adi Vozilo sletelo u reku – samo se krov video "Niko ne zna kako je upao!"
Dnevnik 18.05.2025
Automobil sleteo u Savu Saobraćajna nesreća ispod Mosta na Adi
Alo 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je u Savu ispod mosta na Adi. Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. - Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od… »
Tek položio, pa s devojkom sleteo u Savu ispod Mosta na Adi: Prve slike s lica mesta, čudom preživeli!
Telegraf 18.05.2025
"Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak je otvorio prozore, pa su i on i devojka isplivali, a automobil je potonuo", ovako očevici za Telegraf.rs opisuju nesvakidašnji slučaj sletanja u reku. Ribari s… »
Vesti dana »

Otkriveno šta će Kremlj da ponudi Trampu kao "gest deeskalacije" u Ukrajini: Ultimatum uskoro ističe, ovo je ruski plan kako da umiri američkog lidera
Blic pre 49 minutajoš 26 povezanih

Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin! Piletinu pakovali u kese i gajbice (foto)
Kurir pre 34 minutajoš 18 povezanih