Povezane vesti
(Foto, video) nesreća ispod Mosta na Adi: Automobil sleteo u Savu, krov se video 15 metara od obale: "Niko ne zna kako je…
Blic 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je u Savu ispod Mosta na Adi. Saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. - Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od obale. Ne znam da li je neko bio u… »
Automobil sleteo u Savu, vozač isplivao: Nesreća ispod Mosta na Adi
Telegraf 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je noćas u Savu ispod Mosta na Adi. Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od… »
(Foto, video) nesreća ispod Mosta na Adi: Automobil sleteo u Savu, krov se video 15 metara od obale: "Niko ne zna kako je…
Blic 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je u Savu ispod Mosta na Adi. Saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. - Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od obale. Ne znam da li je neko bio u… »
"Neverovatno je kako je neko ovo uspeo"! Prolaznik o automobilu koji je sleteo u Savu: Bio je u drugoj brzini
Mondo 18.05.2025
Dečko i devojka uspeli su kroz prozor da izađu iz automobila pre nego što je vozilo potonulo. Mladić i devojka prošle noći sleteli su automobilom u Savu s Mosta na Adi, ali su se srećom spasli. Prolaznici, spasioci, ribari, apsolutno svi koji su danas… »
Umesto u rikverc ubacio u brzinu! Otkriveno kako je momak autom sleteo u Savu s mosta na Adi! S njim u vozilu bila i devojka…
Kurir 18.05.2025
U noći između subote i nedelje ispod Mosta na Adi dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je jedan vozač, najverovatnije nakon što je pomešao prvu brzinu i rikverc, kolima uleteo u reku Savu. Incident se dogodio oko 3.30 časova. Prema rečima… »
"Neverovatno kako je ovo uspeo!" Svi šokirani prizorom u Savi - nikome nije jasno kako je mladić sleteo s Mosta na Adi…
Kurir 18.05.2025
Mladić i devojka prošle noći sleteli su automobilom u Savu s Mosta na Adi, ali se srećom spasli. Prolaznici, spasioci, ribari, apsolutno svi koji su danas ugledali automobil u Savi bili su šokirani prizorom. - Neverovatno je kako je neko ovo uspeo. Ja… »
„Umesto u rikverc, ubacio je u prvu“: Momak sa devojkom sleteo u Savu ispod mosta na Adi FOTO
Nova 18.05.2025
"Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak je otvorio prozore, pa su i on i devojka isplivali, a automobil je potonuo", ovako očevici opisuju nesvakidašnji slučaj sletanja u reku. Ribari s kojima smo… »
Tek položio, pomešao brzine, pa s devojkom u autu upao u Savu! Detalji nesvakidašnje nesreće ispod Mosta na Adi: Iz reke i…
Blic 18.05.2025
Noćas je došlo do nesreće ispod Mosta na Adi kada je jedan vozač automobilom sleteo u Savu, a kako se saznaje, on je tek položio i pomešao je prvu brzinu i rikverc. "Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak… »
Tek položio, pomešao brzine, pa s devojkom u autu upao u Savu! Detalji nesvakidašnje nesreće ispod Mosta na Adi: Iz reke i…
Blic 18.05.2025
Noćas je došlo do nesreće ispod Mosta na Adi kada je jedan vozač automobilom sleteo u Savu, a kako se saznaje, on je tek položio i pomešao je prvu brzinu i rikverc. "Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak… »
Ubacio u prvu, umesto u rukverc: Kako je mladić sleteo kolima sa mosta na Adi u Savu
Mondo 18.05.2025
Dečko i devojka uspeli su kroz prozor da izađu iz automobila pre nego što je vozilo potonulo. Ispod Mosta na Adi u noći između subote i nedelje dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je jedan vozač, najverovatnije nakon što je pomešao prvu… »
(Foto, video) umesto u rikverc, ubacio u prvu: Prve slike incidenta ispod mosta na Adi: Mladić bio sa devojkom, pa se zbunio…
Blic 18.05.2025
U noći između subote i nedelje ispod Mosta na Adi dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je jedan vozač, najverovatnije nakon što je pomešao prvu brzinu i rikverc, kolima uleteo u reku Savu. Kako je "Blic" već pisao incident se dogodio oko… »
Automobilom sleteo s mosta na Adi u Savu! Strašna saobraćajka u Beogradu, očevici u čudu zbog prizora
Kurir 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je noćas u Savu ispod mosta na Adi. Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se prošle noći, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15… »
Novi detalji nesreće na adi Pogrešna brzina ga umalo koštala života, s devojkom upao u savu, srećom je izbegnuta tragedija
Dnevnik 18.05.2025
"Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak je otvorio prozore, pa su i on i devojka isplivali, a automobil je potonuo", ovako očevici za Telegraf.rs opisuju nesvakidašnji slučaj sletanja u reku. Ribari s… »
Saobraćajna nesreća u Beogradu: Automobilom sleteo u Savu
B92 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je noćas u Savu ispod mosta na Adi. Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se prošle noći, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15… »
Automobil sleteo sa mosta na Adi u Savu: Očevici na 15 metara od obale videli krov vozila
Mondo 18.05.2025
Vozač je uspeo da izađe na vreme iz vozila. Jedan automobil sleteo je u Savu ispod Mosta na Adi. Saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. "Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenutku se video krov na oko 15… »
Nesreća na Adi Vozilo sletelo u reku – samo se krov video "Niko ne zna kako je upao!"
Dnevnik 18.05.2025
Automobil sleteo u Savu Saobraćajna nesreća ispod Mosta na Adi
Alo 18.05.2025
Jedan automobil sleteo je u Savu ispod mosta na Adi. Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se noćas, a policija radi na slučaju. - Niko ne zna kako je automobil završio u reci. U jednom trenuktu se video krov na oko 15 metara od… »
Tek položio, pa s devojkom sleteo u Savu ispod Mosta na Adi: Prve slike s lica mesta, čudom preživeli!
Telegraf 18.05.2025
"Jutros, oko pola 4, automobil je sleteo u reku, mi smo tu bili i pecali. Srećom, momak je otvorio prozore, pa su i on i devojka isplivali, a automobil je potonuo", ovako očevici za Telegraf.rs opisuju nesvakidašnji slučaj sletanja u reku. Ribari s… »
Vesti dana »
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 50 minutajoš 25 povezanih
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 39 minutajoš 72 povezane
"EU godinama ucenjuje Srbe" Zaharova: Kosovo i Metohija je neodvojivi deo Srbije
Blic pre 35 minutajoš 66 povezanih
Francuska privremeno ograničava profitne marže na gorivo: distributeri pristali na smanjenje cena
Telegraf pre 4 minutajoš 51 povezana