Povezane vesti
Možete li imati HIV i biti zdravi u Srbiji
BBC News 18.05.2025
Sa virusom HIV-a se uz odgovarajuću terapiju danas može živeti mnogo lakše nego ranije, ali je ipak prevencija ključna, kažu stručnjaci. „Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od… »
Radio 021 18.05.2025
Sa virusom HIV-a se uz odgovarajuću terapiju danas može živeti mnogo lakše nego ranije, ali je ipak prevencija ključna, kažu stručnjaci. Getty Images Iako je HIV infekcija nekada bila obavijena velom straha, misterije i stigme, danas, uz adekvatno… »
Danas 18.05.2025
„Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od bivšeg partnera, Ana*, kojoj to nije pravo ime, osetila je strah, neizvesnost i tugu. „Već sutradan sam požurila da uradim brzi test… »
Danas 18.05.2025
„Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od bivšeg partnera, Ana*, kojoj to nije pravo ime, osetila je strah, neizvesnost i tugu. „Već sutradan sam požurila da uradim brzi test… »
Južne vesti 18.05.2025
Getty Images Iako je HIV infekcija nekada bila obavijena velom straha, misterije i stigme, danas, uz adekvatno lečenje može da se drži pod kontrolom, upozoravaju stručnjaci „Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na… »
NIN 18.05.2025
"Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od bivšeg partnera, Ana*, kojoj to nije pravo ime, osetila je strah, neizvesnost i tugu. "Već sutradan sam požurila da uradim brzi test… »
Vesti dana »

Nakon oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije teretnjaci čekaju do tri sata
RTV pre 1 satjoš 4 povezane

Tramp šalje Ukrajini rakete „patriot“: Putin priča lepe stvari, a onda bombarduje
Politika pre 5 minutajoš 5 povezanih