Povezane vesti
Možete li imati HIV i biti zdravi u Srbiji
Radio 021 18.05.2025
Sa virusom HIV-a se uz odgovarajuću terapiju danas može živeti mnogo lakše nego ranije, ali je ipak prevencija ključna, kažu stručnjaci. Getty Images Iako je HIV infekcija nekada bila obavijena velom straha, misterije i stigme, danas, uz adekvatno… »
Danas 18.05.2025
„Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od bivšeg partnera, Ana*, kojoj to nije pravo ime, osetila je strah, neizvesnost i tugu. „Već sutradan sam požurila da uradim brzi test… »
Danas 18.05.2025
„Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od bivšeg partnera, Ana*, kojoj to nije pravo ime, osetila je strah, neizvesnost i tugu. „Već sutradan sam požurila da uradim brzi test… »
Južne vesti 18.05.2025
Getty Images Iako je HIV infekcija nekada bila obavijena velom straha, misterije i stigme, danas, uz adekvatno lečenje može da se drži pod kontrolom, upozoravaju stručnjaci „Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na… »
NIN 18.05.2025
"Testirao sam se, imam HIV, a mislim da i ti treba da uradiš isto.” Kada je na ekranu telefona ugledala ovu poruku od bivšeg partnera, Ana*, kojoj to nije pravo ime, osetila je strah, neizvesnost i tugu. "Već sutradan sam požurila da uradim brzi test… »
Vesti dana »
MOL-u produžena licenca za nastavak pregovora o kupovini većinskog udela u NIS-u
Biznis i finansije pre 33 minutajoš 42 povezane
Istorijski duel u Atlanti - Engleska i debitant DR Kongo u nokaut fazi Mundijala (RTS 2, 18.00)
RTS pre 28 minutajoš 42 povezane
Zemljotres jačine 3,8 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Jugmedia pre 38 minutajoš 19 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Novi rastanak posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, posle poraza odmah napustio reprezentaciju
Nova pre 14 minutajoš 20 povezanih