Повезане вести

Матић прекрио заставу дугиних боја и одмах проблем…

Матић прекрио заставу дугиних боја и одмах проблем…

Спорт клуб 18.05.2025
Фудбалер Лиона Немања Матић не мења став. Некадашњи репрезентативац Србије у суботу увече прекрио је белом траком дугине боје на дресу Лиона и тако практично одбио да учествује у кампањи против хомофобије коју организује… »
Румунска тенисерка у Загребу слуша Партизанову песму: "Ризикујем да ме неко удари"

Румунска тенисерка у Загребу слуша Партизанову песму: "Ризикујем да ме неко удари"

Б92 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију (25) налази се на турниру у Загребу где се, како каже, мотивише Партизановим навијачким песмама. Она тренутно заузима 369. место на ВТА листи, најбољи пласман био јој је 200. место, и још… »
Трка за Златну копачку: Швеђанин из Спортинга може да понови успех бразилске легенде

Трка за Златну копачку: Швеђанин из Спортинга може да понови успех бразилске легенде

Спортски журнал 18.05.2025
Узданице Ливерпула и Реала држе другу позицију. Трка за европску Златну копачку сваке сезоне изазива велико интересовање, а тренутно су на врху листе стрелаца Виктор Ђекереш, Мохамед Салах и Килијан Мбапе. Ово престижно… »
Трка за Златну копачку: Ђекереш навија против Салаха и Мбапеа

Спорт клуб 18.05.2025
Нападач Спортинга из Лисабона Виктор Ђекереш тренутно води у трци за Златну копачку Европе, а главни конкуренти су му Мохамед Салах и Килијан Мбапе. ПОПУЛАРНО НА ПОРТАЛУ СПОРТ КЛУБА Пиксијев суноврат у баруштину политике Вишкова… »

Спорт клуб 18.05.2025
Нападач Спортинга из Лисабона Виктор Ђекереш тренутно води у трци за Златну копачку Европе, а главни конкуренти су му Мохамед Салах и Килијан Мбапе. Прочитај више… »
Партизанове песме усред Загреба – Румунска тенисерка се загрева уз ову мелодију: Ризикујем да ме неко удари

Партизанове песме усред Загреба – Румунска тенисерка се загрева уз ову мелодију: Ризикујем да ме неко удари

Дневник 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију игра турнир у Загребу где се, како каже, мотивише Партизановим навијачким песмама. Тренутно 369. играчица на ВТА листи, позната је по томе што јој је најбољи тенисер света Новак Ђоковић… »
Румунка „поткачила“ Загрепчане: Тренирам уз Партизанову песму…

Спорт клуб 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију ове недеље је наступала на турниру у Загребу, а пажњу хрватске јавности привукла је једном занимљивом објавом на друштвеним мрежама. ПОПУЛАРНО НА ПОРТАЛУ СПОРТ КЛУБА Пиксијев суноврат у… »

Спорт клуб 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију ове недеље је наступала на турниру у Загребу, а пажњу хрватске јавности привукла је једном занимљивом објавом на друштвеним мрежама. Прочитај више… »
Румунка бацила "гробаре" у транс! Усред Загреба слуша Партизанове песме

Румунка бацила "гробаре" у транс! Усред Загреба слуша Партизанове песме

Вечерње новости 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију тренутно наступа на челенџеру у Загребу, а једним потезом одушевила је навијаче Партизана. Фото: Профимедиа Она се тренутно налази на 369. месту ВТА листе, а најбољи пласман јој је био 200… »
"Ризикујем да ме неко удари, али вреди" Врела Андреа стигла у Загреб, па тренирала уз партизанову навијачку песму! Огласила се…

"Ризикујем да ме неко удари, али вреди" Врела Андреа стигла у Загреб, па тренирала уз партизанову навијачку песму! Огласила се…

Курир 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију, тренутно 200. на ВТА листи, наступала је на челенџеру у Загребу, а једном објавом на друштвеним мрежама запалила је јавност у региону. Присакарију је уочи мечева у Загребу тренирала уз… »
Румунска тенисерка која обожава Новака одушевила Гробаре: Слушала Партизанове песме у сред Загреба

Румунска тенисерка која обожава Новака одушевила Гробаре: Слушала Партизанове песме у сред Загреба

Телеграф 18.05.2025
Румунска тенисерка Андреа Присакарију покушава да пронађе прави ритам и напокон се домогне најбољих 100 на свету, али за сада јој то не полази за руком. Ипак, једна од најлепших играчица на туру, која је тренутно 200. на ВТА… »

Вести дана »