Povezane vesti

Matić prekrio zastavu duginih boja i odmah problem…

Matić prekrio zastavu duginih boja i odmah problem…

Sport klub pre 9 dana
Fudbaler Liona Nemanja Matić ne menja stav. Nekadašnji reprezentativac Srbije u subotu uveče prekrio je belom trakom dugine boje na dresu Liona i tako praktično odbio da učestvuje u kampanji protiv homofobije koju organizuje francuska fudbalska liga… »
Rumunska teniserka u Zagrebu sluša Partizanovu pesmu: "Rizikujem da me neko udari"

Rumunska teniserka u Zagrebu sluša Partizanovu pesmu: "Rizikujem da me neko udari"

B92 pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju (25) nalazi se na turniru u Zagrebu gde se, kako kaže, motiviše Partizanovim navijačkim pesmama. Ona trenutno zauzima 369. mesto na WTA listi, najbolji plasman bio joj je 200. mesto, i još uvek traži pravi ritam… »
Trka za Zlatnu kopačku: Šveđanin iz Sportinga može da ponovi uspeh brazilske legende

Trka za Zlatnu kopačku: Šveđanin iz Sportinga može da ponovi uspeh brazilske legende

Sportski žurnal pre 10 dana
Uzdanice Liverpula i Reala drže drugu poziciju. Trka za evropsku Zlatnu kopačku svake sezone izaziva veliko interesovanje, a trenutno su na vrhu liste strelaca Viktor Đekereš, Mohamed Salah i Kilijan Mbape. Ovo prestižno priznanje dodeljuje se… »
Trka za Zlatnu kopačku: Đekereš navija protiv Salaha i Mbapea

Sport klub pre 10 dana
Napadač Sportinga iz Lisabona Viktor Đekereš trenutno vodi u trci za Zlatnu kopačku Evrope, a glavni konkurenti su mu Mohamed Salah i Kilijan Mbape. POPULARNO NA PORTALU SPORT KLUBA Piksijev sunovrat u baruštinu politike Viškova analiza Novakovih… »

Sport klub pre 10 dana
Napadač Sportinga iz Lisabona Viktor Đekereš trenutno vodi u trci za Zlatnu kopačku Evrope, a glavni konkurenti su mu Mohamed Salah i Kilijan Mbape. Pročitaj više… »
Partizanove pesme usred Zagreba – Rumunska teniserka se zagreva uz ovu melodiju: Rizikujem da me neko udari

Partizanove pesme usred Zagreba – Rumunska teniserka se zagreva uz ovu melodiju: Rizikujem da me neko udari

Dnevnik pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju igra turnir u Zagrebu gde se, kako kaže, motiviše Partizanovim navijačkim pesmama. Trenutno 369. igračica na VTA listi, poznata je po tome što joj je najbolji teniser sveta Novak Đoković idol, a istakla se i… »
Rumunka „potkačila“ Zagrepčane: Treniram uz Partizanovu pesmu…

Sport klub pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju ove nedelje je nastupala na turniru u Zagrebu, a pažnju hrvatske javnosti privukla je jednom zanimljivom objavom na društvenim mrežama. POPULARNO NA PORTALU SPORT KLUBA Piksijev sunovrat u baruštinu politike… »

Sport klub pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju ove nedelje je nastupala na turniru u Zagrebu, a pažnju hrvatske javnosti privukla je jednom zanimljivom objavom na društvenim mrežama. Pročitaj više… »
Rumunka bacila "grobare" u trans! Usred Zagreba sluša Partizanove pesme

Rumunka bacila "grobare" u trans! Usred Zagreba sluša Partizanove pesme

Večernje novosti pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju trenutno nastupa na čelendžeru u Zagrebu, a jednim potezom oduševila je navijače Partizana. Foto: Profimedia Ona se trenutno nalazi na 369. mestu WTA liste, a najbolji plasman joj je bio 200. mesto. Prisakariju je… »
"Rizikujem da me neko udari, ali vredi" Vrela Andrea stigla u Zagreb, pa trenirala uz partizanovu navijačku pesmu! Oglasila se…

"Rizikujem da me neko udari, ali vredi" Vrela Andrea stigla u Zagreb, pa trenirala uz partizanovu navijačku pesmu! Oglasila se…

Kurir pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju, trenutno 200. na WTA listi, nastupala je na čelendžeru u Zagrebu, a jednom objavom na društvenim mrežama zapalila je javnost u regionu. Prisakariju je uoči mečeva u Zagrebu trenirala uz navijačku pesmu… »
Rumunska teniserka koja obožava Novaka oduševila Grobare: Slušala Partizanove pesme u sred Zagreba

Rumunska teniserka koja obožava Novaka oduševila Grobare: Slušala Partizanove pesme u sred Zagreba

Telegraf pre 10 dana
Rumunska teniserka Andrea Prisakariju pokušava da pronađe pravi ritam i napokon se domogne najboljih 100 na svetu, ali za sada joj to ne polazi za rukom. Ipak, jedna od najlepših igračica na turu, koja je trenutno 200. na WTA rang listi, privukla je… »

Vesti dana »