Povezane vesti

Moja sestra je zlotvor, zabila mi je nož u srce: Katarina Živković ne može da zaustavi suze

Moja sestra je zlotvor, zabila mi je nož u srce: Katarina Živković ne može da zaustavi suze

Story pre 30 dana
Pevačica Katarina Živković o svojim roditeljima uvek je govorila sa ljubavlju. Ipak, malo je poznato da je sestra Katarine Živković osoba koja joj je nanela najveće udarce. Naime, nakon gubitka oca, što je za nju bio najveći udarac, Kaća je u emisiji… »
Nikada nećete pogoditi čime se Vanesa bavi pored pevanja: Pevačica harala estradom, a sada će svaki muškarac da joj skine kapu…

Nikada nećete pogoditi čime se Vanesa bavi pored pevanja: Pevačica harala estradom, a sada će svaki muškarac da joj skine kapu…

Kurir pre 29 dana
Vanesa Šokčić decenijama je na estradnoj sceni, te je sada otkrila tajnu svoje linije i lepote. - To je zdrav život, trening, mora da se radi na sebi - rekla je Vanesa pa je otkrila zbog čega se dugo nije pojavljivala u medijama: - Iskreno mi starije… »
"Moja sestra je ispala zlotvor prema meni!" Pevačica prvi put progovorila o izdaji: "Da joj nije palo na pamet da me ikada…

"Moja sestra je ispala zlotvor prema meni!" Pevačica prvi put progovorila o izdaji: "Da joj nije palo na pamet da me ikada…

Alo pre 29 dana
Kako Katarina otkriva, sestra joj nije čestitala rođenje sina iako je bila svesna da je njena borba za majčinstvo trajala dve godine. Pevačica Katarina Živković prvi put je bez zadrške progovorila o sestri sa kojom ne razgovara, a koja joj je zadala… »
Pevačici sestra zabila nož u leđa: Posle mnogo godina progovorila o bolnoj temi: "Umešana je u pretnje koje sam dobijala"

Pevačici sestra zabila nož u leđa: Posle mnogo godina progovorila o bolnoj temi: "Umešana je u pretnje koje sam dobijala"

Blic pre 29 dana
Katarina Živković trudi se da privatnost sačuva za sebe, a sada je otkrila nepoznate detalje o porodičnim odnosima i svađi sa sestrom. Katarina Živković je sa sestrom prekinula svaki vid komunikacije. - Ona je jedina osoba sa kojom sam smatrala da dalje… »
"Kada te izda neko najbliži, kome da veruješ" Katarina Živković o sestri koja je ispala zlotvor prema njoj: Nikada više ne…

"Kada te izda neko najbliži, kome da veruješ" Katarina Živković o sestri koja je ispala zlotvor prema njoj: Nikada više ne…

Kurir pre 29 dana
Katarina Živković ogolila je dušu i govorila o porodici, ranom detinjstvu, borbi za potomstvo, ali i ljudima koji su joj naneli zlo. Pevačica se prisetila bolnog perioda pre nego što je rodila sina Stefana, a onda evocirala uspomene i otkrila nepoznate… »
"Moja sestra je zlotvor, nije mi čestitala rođenje sina": Ispovest Kaće Živković, prvi put progovorila o svemu

"Moja sestra je zlotvor, nije mi čestitala rođenje sina": Ispovest Kaće Živković, prvi put progovorila o svemu

Mondo pre 29 dana
Katarina je u emotivnoj ispovest progovorila o raskolu u svojoj porodici i otkrila da sa rođenom sestrom više ne želi kontakt. Pevačica Katarina Živković svoj privatan život vešto krije od medija već duži vremenski period, o partneru ne priča, o porodici… »

Vesti dana »