Povezane vesti

"Dve godine sam se borila za potomstvo" Kaća Živković prvi put o vantelesnoj oplodnji: "Mnogo sam patila!"

"Dve godine sam se borila za potomstvo" Kaća Živković prvi put o vantelesnoj oplodnji: "Mnogo sam patila!"

Telegraf pre 27 dana
Pevačica Katarina Živković nedavno je na svet donela sina Stefana, a sada je prvi put iskreno govorila o dugoj i teškoj borbi za potomstvo. Ona je otkrila je kroz kakve je sve izazove prošla dok nije ostala trudna. Katarina je istakla da se dve godine… »
"Dve godine sam se borila za potomstvo": Kaća Živković prvi put o vantelesnoj oplodnji: "Rekli su da ne mogu da imam decu"

"Dve godine sam se borila za potomstvo": Kaća Živković prvi put o vantelesnoj oplodnji: "Rekli su da ne mogu da imam decu"

Blic pre 27 dana
Pevačica Katarina Živković nedavno je na svet donela sina Stefana, a sada je prvi put govorila o borbi za potomstvo. Katarina Živković govorila je o trenutku kada je saznala da ne može ostati trudna prirodnim putem. - Dve godine sam se borila za… »
"To su bile 2 godine mog pakla" Katarina Živković u suzama o borbi za potomstvo i pritisku ljudi koji je svakodnevno trpela…

"To su bile 2 godine mog pakla" Katarina Živković u suzama o borbi za potomstvo i pritisku ljudi koji je svakodnevno trpela…

Kurir pre 27 dana
Katarina Živković nedavno je postala majka malog Stefana i svojoj publici poklonila novi album, a sada je progovorila o privatnom životu. Prvi put je govorila o borbi za potomstvo i trenutku kada je saznala da ne može prirodnim putem ostati trudna… »

Vesti dana »