Povezane vesti
"Sps se neće ugasiti": Dačić o učešću svoje stranke u Pokretu za narod i državu: "Mi dođemo kao gosti kad nas pozovu"
Blic 18.05.2025
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Pokret za narod i državu prihvatljiv za zajednički nastup stranaka koje su trenutno u vladajućoj koaliciji, ali da njegova stranka neće učestvovati… »
Dačić: Pokret za zajednički nastup vladajuće koalicije, ali SPS neće biti ugašen
Insajder 18.05.2025
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Pokret za narod i državu prihvatljiv za zajednički nastup stranaka koje su trenutno u vladajućoj koaliciji, ali da njegova stranka neće učestvovati… »
Dačić: Pokret za narod i državu prihvatljiv, ali SPS neće prestati da postoji
RTS 18.05.2025
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Pokret za narod i državu prihvatljiv za zajednički nastup stranaka koje su trenutno u vladajućoj koaliciji, ali da njegova stranka neće učestvovati u… »
Dačić: Pokret za zajednički nastup vladajuće koalicije, ali SPS neće biti ugašen
Telegraf 18.05.2025
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 36 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana