Povezane vesti

"Dok sam otključavao mobilni telefon, udario sam u automobil" Načelnik Banovića dao izjavu nakon nesreće koju je skrivio

"Dok sam otključavao mobilni telefon, udario sam u automobil" Načelnik Banovića dao izjavu nakon nesreće koju je skrivio

Blic 18.05.2025
Načelnik Opštine Banovići Mehmed Hasanović učestvovao je sinoć u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila između Lukavca i Banovića, na dionici puta Poljica – Vijenac. U izjavi za Avaz potvrdio je da je kriv za nesreću koja je, srećom, za posledicu imala… »
Načelnik Hasanović skrivio nesreću, pa navodno pokušao da pobegne! "Telefon je veliko zlo"

Načelnik Hasanović skrivio nesreću, pa navodno pokušao da pobegne! "Telefon je veliko zlo"

Kurir 18.05.2025
Načelnik Banovića Mehmed Hasanović juče je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu između Banovića i Lukavca. Hasanović je prouzrokovao saobraćajnu nesreću, pa je navodno pokušao da se udalji sa lica mesta. U tome su ga sprečili… »
(Video): Policija nije uradila alkotest: Načelnik opštine u BiH učestvovao u saobraćajki, pa pokušao da pobegne

(Video): Policija nije uradila alkotest: Načelnik opštine u BiH učestvovao u saobraćajki, pa pokušao da pobegne

Blic 18.05.2025
Načelnik Banovića Mehmed Hasanović juče je učestvovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Banovića i Lukavca. Hasanović je prouzrokovao saobraćajnu nesreću, te se navodno pokušao i udaljiti sa lica mesta. U tome su ga sprečili oštećeni… »
Načelnik Banovića napravio udes, pa napravio šoknatan potez: Pokušao da pobegne sa lica mesta

Načelnik Banovića napravio udes, pa napravio šoknatan potez: Pokušao da pobegne sa lica mesta

Telegraf 18.05.2025
Načelnik Banovića Mehmed Hasanović juče je učestvovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Banovića i Lukavca. Hasanović je prouzrokovao saobraćajnu nesreću, a navodno je potom pokušao i da se udalji sa lica mesta. U tome su ga sprečili… »

Vesti dana »