Повезане вести

"Док сам откључавао мобилни телефон, ударио сам у аутомобил" Начелник Бановића дао изјаву након несреће коју је скривио

"Док сам откључавао мобилни телефон, ударио сам у аутомобил" Начелник Бановића дао изјаву након несреће коју је скривио

Блиц 18.05.2025
Начелник Општине Бановићи Мехмед Хасановић учествовао је синоћ у саобраћајној несрећи, која се догодила између Лукавца и Бановића, на дионици пута Пољица – Вијенац. У изјави за Аваз потврдио је да је крив за несрећу која је… »
Начелник Хасановић скривио несрећу, па наводно покушао да побегне! "Телефон је велико зло"

Начелник Хасановић скривио несрећу, па наводно покушао да побегне! "Телефон је велико зло"

Курир 18.05.2025
Начелник Бановића Мехмед Хасановић јуче је учествовао у саобраћајној незгоди која се догодила на путу између Бановића и Лукавца. Хасановић је проузроковао саобраћајну несрећу, па је наводно покушао да се удаљи са лица места. У… »
(Видео): Полиција није урадила алкотест: Начелник општине у БиХ учествовао у саобраћајки, па покушао да побегне

(Видео): Полиција није урадила алкотест: Начелник општине у БиХ учествовао у саобраћајки, па покушао да побегне

Блиц 18.05.2025
Начелник Бановића Мехмед Хасановић јуче је учествовао у саобраћајној несрећи која се догодила на путу између Бановића и Лукавца. Хасановић је проузроковао саобраћајну несрећу, те се наводно покушао и удаљити са лица места. У… »
Начелник Бановића направио удес, па направио шокнатан потез: Покушао да побегне са лица места

Начелник Бановића направио удес, па направио шокнатан потез: Покушао да побегне са лица места

Телеграф 18.05.2025
Начелник Бановића Мехмед Хасановић јуче је учествовао у саобраћајној несрећи која се догодила на путу између Бановића и Лукавца. Хасановић је проузроковао саобраћајну несрећу, а наводно је потом покушао и да се удаљи са лица… »

Вести дана »