Povezane vesti
Vujić: Stanje u pravosuđu redovno, smanjuje se broj učesnika u štrajku
Politika pre 29 dana
Ministar pravde Nenad Vujić izjavio je danas da se rad pravosuđa vraća u redovno stanje jer sve veći broj radnika, koji su ušli u tzv. generalni štrajk, obaveštavaju predsednike sudova i glavne javne tužioce da od toga odustaju. Vujić je za Tanjug… »
Insajder pre 29 dana
Ministar pravde Nenad Vujić izjavio je danas da se rad pravosuđa vraća u redovno stanje jer sve veći broj radnika, koji su ušli u generalni štrajk, obaveštavaju predsednike sudova i glavne javne tužioce da od toga odustaju. Vujić je za Tanjug precizirao… »
RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Ministar pravde Nenad Vujić izjavio je danas da se rad pravosuđa vraća u redovno stanje jer sve veći broj radnika, koji su ušli u tzv. generalni štrajk, obaveštavaju predsednike sudova i glavne javne tužioce da od toga odustaju. Vujić je za… »
NIN pre 29 dana
Ministar pravde Nenad Vujić izjavio je danas da se rad pravosuđa vraća u redovno stanje jer sve veći broj radnika, koji su ušli u generalni štrajk, obaveštavaju predsednike sudova i glavne javne tužioce da od toga odustaju. Nenad Vujić je za Tanjug… »
Euronews pre 29 dana
Ministar pravde Nenad Vujić izjavio je danas da se rad pravosuđa vraća u redovno stanje jer sve veći broj radnika, koji su ušli u tzv. generalni štrajk, obaveštavaju predsednike sudova i glavne javne tužioce da od toga odustaju. Vujić je za Tanjug… »
Vesti dana »

Stručnjaci ne misle da Iran pravi atomsku bombu, ali upozoravaju da bi mogao
Danas pre 17 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 17 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih