Povezane vesti
"Šta ću, smetao mi je": Majka zadavila svog 21-mesečnog sina jer joj je bio prepreka da se uda za rođenog teču
Alo 18.05.2025
Aša je priznala da je zadavila sina Ajuša jer je planirala da se ponovo uda - i to za svog rođenog teču. U okrugu Bansvara u indijskoj državi Radžastan dogodio se zločin koji je šokirao javnost. Dvadesettrogodišnja Aša Kumari, poznata i kao Aša Pargi… »
Zadavila sina jer joj je bio prepreka da se uda za rođenog teču: "Šta ću, smetao mi je"
Blic 17.05.2025
U okrugu Bansvara u indijskoj državi Radžastan dogodio se zločin koji je šokirao javnost. Dvadesettrogodišnja Aša Kumari, poznata i kao Aša Pargi, zadavila je svog 21-mesečnog sina jer joj je dete predstavljalo prepreku za novu udaju. Policija je… »
Vesti dana »
Đoković progovorio o paklu kroz koji je prošao u Parizu: "Stvarno mi nije jasno zašto nemaju pravilo o toploti"
Nova pre 32 minutajoš 51 povezana
Cene nafte pale za pet odsto i približile se najnižem nivou u poslednjih pet nedelja
RTV pre 43 minutajoš 26 povezanih
"Nema zle krvi sa Novakom Đokovićem": Kecmanović objasnio sve o najvećoj drami srpskog tenisa
Mondo pre 2 satajoš 54 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
"Oba kuka sam operisala, a treba vodu vući do 5. sprata!" Novi kvar na vodosistemu napravio haos - kako se građani snalaze zbog nestašice!
Kurir pre 18 minutajoš 65 povezanih