Povezane vesti
Zašto je sve teže videti moćne Himalaje
Radio 021 18.05.2025
Zagađenje vazduha i maglovito nebo pogoršano klimatskim promenama danas blokiraju očaravajuće poglede na vrhove Himalaja veći deo godine. BBC Planinarenje u oblasti vrhova Anapurne u Nepalu, gde izmaglica zaklanja pogled na veličanstvene planine čak i… »
BBC News 18.05.2025
Zagađenje vazduha i maglovito nebo pogoršano klimatskim promenama danas blokiraju očaravajuće poglede na vrhove Himalaja veći deo godine. Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju… »
Danas 18.05.2025
Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju široki, panoramski pogledi na neke od najviših planinskih vrhova na svetu. Svaki put kada posetim Katmandu, nadam se da ću makar na trenutak… »
Južne vesti 18.05.2025
BBC Planinarenje u oblasti vrhova Anapurne u Nepalu, gde izmaglica zaklanja pogled na veličanstvene planine čak i na maloj udaljenosti Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju široki… »
NIN 18.05.2025
Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju široki, panoramski pogledi na neke od najviših planinskih vrhova na svetu. Svaki put kada posetim Katmandu, nadam se da ću makar na trenutak… »
Vesti dana »

Srbija dobila 51,7 miliona evra od evropske komisije: Posle ratifikacije u Skupštini leže novac predviđen Planom rasta EU za Zapadni Balkan
Kurir pre 15 minutajoš 20 povezanih

NIS podneo novi zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 4 satijoš 23 povezane

Danica Drašković posle 16 godina konačno odlazi iz NIS-a: Mesečno zarađivala čak 700.000, na njeno mesto dolazi bivša ministarka
Kurir pre 20 minutajoš 25 povezanih

"Nism se čuli, nema telefon kod sebe" Poznati kompozitor o Žiki Jakšiću nakon hospitalizacije: "Preumoran je"
Telegraf pre 20 minutajoš 39 povezanih