Povezane vesti
Zašto je sve teže videti moćne Himalaje
Radio 021 18.05.2025
Zagađenje vazduha i maglovito nebo pogoršano klimatskim promenama danas blokiraju očaravajuće poglede na vrhove Himalaja veći deo godine. BBC Planinarenje u oblasti vrhova Anapurne u Nepalu, gde izmaglica zaklanja pogled na veličanstvene planine čak i… »
BBC News 18.05.2025
Zagađenje vazduha i maglovito nebo pogoršano klimatskim promenama danas blokiraju očaravajuće poglede na vrhove Himalaja veći deo godine. Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju… »
Danas 18.05.2025
Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju široki, panoramski pogledi na neke od najviših planinskih vrhova na svetu. Svaki put kada posetim Katmandu, nadam se da ću makar na trenutak… »
Južne vesti 18.05.2025
BBC Planinarenje u oblasti vrhova Anapurne u Nepalu, gde izmaglica zaklanja pogled na veličanstvene planine čak i na maloj udaljenosti Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju široki… »
NIN 18.05.2025
Odrastao sam u Katmanduu, prestonici Nepala, posmatrajući Himalaje. Otkako sam otišao, najviše mi nedostaju široki, panoramski pogledi na neke od najviših planinskih vrhova na svetu. Svaki put kada posetim Katmandu, nadam se da ću makar na trenutak… »
Vesti dana »

Običaji i verovanja koja se vezuju za svetog Iliju, u narodu poznatog kao Gromovnika
Glas Zaječara pre 12 minutajoš 17 povezanih

Radarski snimak pokazuje kada će i gde najviše pasti kiše u Srbiji: U ovim delovima zemlje gromovi, grad i olujni vetar
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju „nadstrešnica“: Saslušani Momirović i Šurlan
Glas Zaječara pre 16 minutajoš 9 povezanih

Trampe, šta kažeš na ovo? Rusija hitno reagovala na slanje nuklearki
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih

Vulkan Ključevskoj na Kamčatki izbacio pepeo na visinu do devet kilometara
RTV pre 2 minutajoš 9 povezanih