Повезане вести

Фицо нашао "кривца" за атентат; Упозорио на могућност новог напада

Фицо нашао "кривца" за атентат; Упозорио на могућност новог напада

Б92 18.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је атмосфера у словачком друштву све напетија и да не искључује нови напад на њега, након покушаја атентата 15. маја прошле године, у којем је задобио тешке повреде опасне по… »
Калињак: Фицо након атентата имао три операције

Калињак: Фицо након атентата имао три операције

Политика 18.05.2025
БРАТИСЛАВА – Словачки премијер Роберт Фицо имао је три операције након покушаја атентата на њега атентата 15. маја прошле године, иако су владини званичници известили о само две, изјавио је словачки министар одбране Роберт… »
Фицо упозорава: Биће још једног атентата, близу смо сукоба на улицама

Фицо упозорава: Биће још једног атентата, близу смо сукоба на улицама

Еуроневс 18.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је атмосфера у словачком друштву све напетија и да не искључује нови напад на њега, након покушаја атентата 15. маја прошле године, у којем је задобио тешке повреде опасне по… »
Фицо: Опозиција и медији криви за атентат, не искључујем нови напад

Инсајдер 18.05.2025
Фицо загрмео, из словачке стигло упозорење: ''Не искључујем нови напад на мене''

Фицо загрмео, из словачке стигло упозорење: ''Не искључујем нови напад на мене''

Ало 18.05.2025
Фицо је поновио да је, према познатим информацијама, нападач особа блиска опозиционој странци Демократе. Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је атмосфера у словачком друштву све напетија и да не искључује нови… »

Политика 18.05.2025
БРАТИСЛАВА – Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је атмосфера у словачком друштву све напетија и да не искључује нови напад на њега, након покушаја атентата 15. маја прошле године, у којем је задобио тешке повреде… »
Фицо упозорава: Не искључујем нови напад на мене

Фицо упозорава: Не искључујем нови напад на мене

Вечерње новости 18.05.2025
СЛОВАЧКИ премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је атмосфера у словачком друштву све напетија и да не искључује нови напад на њега, након покушаја атентата 15. маја прошле године, у којем је задобио тешке повреде опасне по… »
Фицо: Поново бих отишао у Москву на прославу Дана победе

Вести онлине 18.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је да је спреман да поново посети Русију у будуц́ности на годишњицу завршетка Другог светског рата. – Био сам у (Москви поводом Дана победе) 2015. године за 70. годишњицу, био сам тамо за… »

Спутник 18.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је да је спреман да поново посети Русију у будуц́ности на годишњицу завршетка Другог светског рата. Словачки премијер је 9. маја изјавио да се није двоумио поводом посете Русији ради учешц́а… »
Фицов шамар западу "Поново бих у Русију"

Фицов шамар западу "Поново бих у Русију"

Ало 18.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је да је спреман да поново посети Русију у будућности на годишњицу завршетка Другог светског рата. „Био сам у (Москви поводом Дана победе) 2015. године за 70. годишњицу, био сам тамо за 80… »
Фицо јасан: Поново бих отишао у Москву на прославу Дана победе

Фицо јасан: Поново бих отишао у Москву на прославу Дана победе

Вечерње новости 18.05.2025
СЛОВАЧКИ премијер Роберт Фицо изјавио је да је спреман да поново посети Русију у будућности на годишњицу завршетка Другог светског рата. Фото Тањуг/АП - Био сам у (Москви поводом Дана победе) 2015. године за 70. годишњицу, био… »

Вести дана »