Povezane vesti
(Foto) "taksi se prevrtao čak 4 puta, prizor je bio zastrašujući": Teška nesreća kod Ušća: Ima povređenih, vozilo na boku…
Blic 18.05.2025
Danas oko 15.45 sati došlo je do saobraćajne nesreće kod Ušća, a taksi vozilo prevrnulo se nasred raskrsnice. Kako nezvanično saznajemo, u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a taksi vozilo prevrnuto… »
Taksi se prevrnuo četiri puta, ima povređenih: Teška saobraćajna nesreća kod "Ušća" u Beogradu
Mondo 18.05.2025
Došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Ušća u Beogradu. Danas oko 15.45 sati došlo je do saobraćajne nesreće kod Ušća, a taksi vozilo prevrnulo se nasred raskrsnice. Kako nezvanično saznajemo, u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su… »
(Foto) prevrnuo se taksista kod tržnog centra Iz neutvrđenih razloga završio na boku ima povređenih
Dnevnik 18.05.2025
u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj se prevrnulo taksi vozilo. Kako je objavljeno na Insagram stranici "Moj Beograd", na fotografijama se vidi vozilo prevnuto na bok na trotoaru. A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na lice… »
Ima povređenih u udesu u Beogradu Taksi se isprevrtao kod Ušća nakon sudara sa drugim vozilom
Alo 18.05.2025
Danas oko 15.45 sati došlo je do saobraćajne nesreće kod Ušća, a taksi vozilo prevrnulo se na raskrsnici. Prema nezvaničnim saznanjima, u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a taksi vozilo prevrnuto je… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Mnogi su sahranjeni pre nego što su naučili da hodaju": Objavljena imena 18.500 ubijene dece u Gazi!
Kurir pre 14 minutajoš 1 povezana

Isplivao snimak brutalne tuče u Novom Pazaru Sve je krenulo kao svađa, a onda... (video)
Alo pre 29 minutajoš 3 povezane