Povezane vesti

(Foto) "taksi se prevrtao čak 4 puta, prizor je bio zastrašujući": Teška nesreća kod Ušća: Ima povređenih, vozilo na boku…

(Foto) "taksi se prevrtao čak 4 puta, prizor je bio zastrašujući": Teška nesreća kod Ušća: Ima povređenih, vozilo na boku…

Blic 18.05.2025
Danas oko 15.45 sati došlo je do saobraćajne nesreće kod Ušća, a taksi vozilo prevrnulo se nasred raskrsnice. Kako nezvanično saznajemo, u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a taksi vozilo prevrnuto… »
Taksi se prevrnuo četiri puta, ima povređenih: Teška saobraćajna nesreća kod "Ušća" u Beogradu

Taksi se prevrnuo četiri puta, ima povređenih: Teška saobraćajna nesreća kod "Ušća" u Beogradu

Mondo 18.05.2025
Došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Ušća u Beogradu. Danas oko 15.45 sati došlo je do saobraćajne nesreće kod Ušća, a taksi vozilo prevrnulo se nasred raskrsnice. Kako nezvanično saznajemo, u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su… »
(Foto) prevrnuo se taksista kod tržnog centra Iz neutvrđenih razloga završio na boku ima povređenih

(Foto) prevrnuo se taksista kod tržnog centra Iz neutvrđenih razloga završio na boku ima povređenih

Dnevnik 18.05.2025
u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj se prevrnulo taksi vozilo. Kako je objavljeno na Insagram stranici "Moj Beograd", na fotografijama se vidi vozilo prevnuto na bok na trotoaru. A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na lice… »
Ima povređenih u udesu u Beogradu Taksi se isprevrtao kod Ušća nakon sudara sa drugim vozilom

Ima povređenih u udesu u Beogradu Taksi se isprevrtao kod Ušća nakon sudara sa drugim vozilom

Alo 18.05.2025
Danas oko 15.45 sati došlo je do saobraćajne nesreće kod Ušća, a taksi vozilo prevrnulo se na raskrsnici. Prema nezvaničnim saznanjima, u blizini Ušća došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a taksi vozilo prevrnuto je… »

Vesti dana »