Povezane vesti
"Moj otac je umro od srčanog udara. Imala sam nepune četiri godine" životna ispovest maje Berović u balkanskoj ulici
Blic pre 27 dana
Maja Berović je večiti zaljubljenik u život i u muziku, a vaše nedeljno popodne ispuniće pevanjem svojih najvećih hitova u novoj epizodi omiljene emisije “Balkanskom ulicom”. Uz svoje poznate pesme, Maja će autorki i voditeljki Vesni Dedić da predstavi i… »
"Otac mi je umro od srčanog udara..." Maja Berović u potresnoj ispovesti otkrila detalje svog života
Telegraf pre 26 dana
Muzička zvezda, Maja Berović, otvorila je dušu kod Vesne Dedić u novoj epizodi emisije "Balkanskom ulicom", gde je u emotivnom razgovoru govorila o detinjstvu bez oca, ratnim danima, majci heroju i pesmama koje šalju snažnu poruku ženama. Prvi nastup… »
"Otac mi je umro od srčanog udara kada sam imala 4 godine" Bolna ispovest Maje Berović, pevačica odrasla u ratnim vremenima…
Kurir pre 26 dana
Maja Berović je otvorila dušu, evocirala uspomene i prisetila se detinjstva. Takođe, spomenula je i svoje prvo pojavljivanje u muzičkom svetu koje je ujedno predstavljalo i prve korake ka estradnom nebu. - Prijavila sam se na takmičenje pevača amatera… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Ispiti mogu i u kafanama – ugrožen kvalitet visokog obrazovanja
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih

"Hvala igračima što su čekali meč sa Partizanom, krivo mi je što nismo u punom sastavu"
B92 pre 7 minutajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Novi magazin pre 22 minutajoš 7 povezanih

Hitno se oglasilo ministarstvo spoljnih poslova Izdato je upozorenje za građane Srbije nakon eskalacije sukoba Izraela i Irana!
Kurir pre 37 minutajoš 28 povezanih

Ministarka Stamenkovski predvodila državnu ceremoniju obeležavanja godišnjice Bitke na Košarama
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih