Povezane vesti
"Moj otac je umro od srčanog udara. Imala sam nepune četiri godine" životna ispovest maje Berović u balkanskoj ulici
Blic 18.05.2025
Maja Berović je večiti zaljubljenik u život i u muziku, a vaše nedeljno popodne ispuniće pevanjem svojih najvećih hitova u novoj epizodi omiljene emisije “Balkanskom ulicom”. Uz svoje poznate pesme, Maja će autorki i voditeljki Vesni Dedić da predstavi i… »
"Otac mi je umro od srčanog udara..." Maja Berović u potresnoj ispovesti otkrila detalje svog života
Telegraf 18.05.2025
Muzička zvezda, Maja Berović, otvorila je dušu kod Vesne Dedić u novoj epizodi emisije "Balkanskom ulicom", gde je u emotivnom razgovoru govorila o detinjstvu bez oca, ratnim danima, majci heroju i pesmama koje šalju snažnu poruku ženama. Prvi nastup… »
"Otac mi je umro od srčanog udara kada sam imala 4 godine" Bolna ispovest Maje Berović, pevačica odrasla u ratnim vremenima…
Kurir 18.05.2025
Maja Berović je otvorila dušu, evocirala uspomene i prisetila se detinjstva. Takođe, spomenula je i svoje prvo pojavljivanje u muzičkom svetu koje je ujedno predstavljalo i prve korake ka estradnom nebu. - Prijavila sam se na takmičenje pevača amatera… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 7 satijoš 7 povezanih

Pretežno sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje bez kiše, do 33 stepena
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 8 satijoš 1 povezana