Povezane vesti
Barbara Bobak brutalno odgovorila kolegama! Prozivali je zbog snimanja kavera, poručila im samo jedno: "Nema poente, to nikog…
Kurir pre 28 dana
Večerašnja gošća emisije "Stars specijal", koja se emituje svake nedelje u 23:30 sati na Kurir televiziji je pevačica Barbara Bobak. Nju su ugostili voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović, koji su sa njom… »
Pevačica Barbara Bobak gošća je večerašnjeg Stars specijala od 23.30!
Kurir pre 28 dana
Pored voditelja emisije Gorana Jovanovića, Ivana Kleuta, Olivije Jontić i Milice Stanimirović u studiju, u ulozi gošće-voditeljke biće pevačica Barbara Bobak. O svim aktuelnostima koji se vezuju za njen lik i delo govoriće sasvim iskreno. A biće i tema… »
Pevačica Barbara Bobak gošća je večerašnjeg Stars specijala od 23.30!
Mondo pre 29 dana
Ne propustite večeras od 23.30h! Kurir televizija! Pored voditelja emisije Gorana Jovanovića, Ivana Kleuta, Olivije Jontić i Milice Stanimirović u studiju, u ulozi gošće-voditeljke biće pevačica Barbara Bobak. O svim aktuelnostima koji se vezuju za njen… »
"Nigde ne piše da moraš doživotno da se baviš pevanjem" Barbara Bobak oštro o kolegama u "Stars specijalu": A evo čime bi se…
Kurir pre 29 dana
Večerašnja gošća emisije "Stars specijal", koja se emituje svake nedelje u 23:30 sati na Kurir televiziji je pevačica Barbara Bobak. Nju su ugostili voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović, koji su sa njom… »
Vesti dana »

„Kontramiting na Vidovdan – pokušaj da se izazovu sukobi“: Akademski plenum o najavi naprednjaka da će organizovati skup kada i studenti
Nova pre 49 minutajoš 24 povezane

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 49 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali od blokada ne odustajemo“: Profesori već osam dana danonoćno protestuju na raskrsnici kod Vlade
Nova pre 14 minutajoš 15 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 4 satijoš 15 povezanih