Povezane vesti

Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora sa izraelskim taocem

Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora sa izraelskim taocem

N1 Info pre 26 dana
Bela kuća je danas objavila video snimak telefonskog razgovora američkog predsednika Donalda Trampa sa američko-izraelskim taocem Edanom Aleksanderom koji je početkom ove nedelje pušten nakon što ga je Hamas držao u zarobljeništvu od 7. oktobra 2023… »
Snimak iz bele kuće zapanjio javnost! Tramp razgovarao sa izraelskim taocem, ova žena je vršila veliki pritisak na američkog…

Snimak iz bele kuće zapanjio javnost! Tramp razgovarao sa izraelskim taocem, ova žena je vršila veliki pritisak na američkog…

Alo pre 26 dana
Aleksander je oslobođen u ponedeljak, nakon 584 dana provedenih u zarobljeništvu palestinske militantne grupe Hamas. Bela kuća je danas objavila video snimak telefonskog razgovora američkog predsednika Donalda Trampa sa američko-izraelskim taocem Edanom… »
Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora sa oslobođenim taocem: "Edane, ti si poznatija ličnost od mene" (VIDEO)

Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora sa oslobođenim taocem: "Edane, ti si poznatija ličnost od mene" (VIDEO)

Insajder pre 26 dana
Bela kuća je danas objavila video snimak telefonskog razgovora američkog predsednika Donalda Trampa sa američko-izraelskim taocem Edanom Aleksanderom koji je početkom ove nedelje pušten nakon što ga je Hamas držao u zarobljeništvu od 7. oktobra 2023… »
Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora: "Spasili ste mi život" VIDEO

Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora: "Spasili ste mi život" VIDEO

B92 pre 26 dana
Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora sa izraelskim taocem: Vau, ovo je ludo

Bela kuća objavila snimak Trampovog razgovora sa izraelskim taocem: Vau, ovo je ludo

Politika pre 26 dana
VAŠINGTON – Bela kuća je danas objavila video snimak telefonskog razgovora američkog predsednika Donalda Trampa sa američko-izraelskim taocem Edanom Aleksanderom koji je početkom ove nedelje pušten nakon što ga je Hamas držao u zarobljeništvu od 7… »

Vesti dana »