Povezane vesti

"Jel’ ona to rekla?" Desingerica progovorio o aferi sa Enom Čolić, reper otkrio pravu istinu: Imao sam problem...

"Jel’ ona to rekla?" Desingerica progovorio o aferi sa Enom Čolić, reper otkrio pravu istinu: Imao sam problem...

Kurir pre 27 dana
Slađa Lazić Poršelina u "Zadruzi 8 Eliti" izjavila je da je Ena Čolić imala aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom. Tada se oglasila i supruga repera Dragomira Despića Desingerice, Nevena Brkljač, a sada je i Desingerica progovorio o svemu. "Imao sam… »
"Ona je to rekla?" Reper progovorio o navodnoj aferi sa Enom Čolić: Konačno je istina izašla na videlo

"Ona je to rekla?" Reper progovorio o navodnoj aferi sa Enom Čolić: Konačno je istina izašla na videlo

Telegraf pre 27 dana
Slađa Lazić Poršelina u "Zadruzi 8 Eliti" izjavila je da je Ena Čolić imala aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom. Njegova supruga se tada oglasila a sada je i reper progovorio o tome nakon povratka sa jednog nastupa. - Imao sam problem, neko mi… »
(Video) "jel’ ona to rekla?" Desingerica progovorio o aferi sa enom Čolić - reper otkrio pravu istinu

(Video) "jel’ ona to rekla?" Desingerica progovorio o aferi sa enom Čolić - reper otkrio pravu istinu

Blic pre 27 dana
Slađa Lazić Poršelina u "Zadruzi 8 Eliti" izjavila je da je Ena Čolić imala aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom. Tada se oglasila i supruga repera Dragomira Despića Desingerice, Nevena Brkljač, a sada je i Desingerica sam progovorio o svemu, kada… »

Vesti dana »