Povezane vesti
"Jel’ ona to rekla?" Desingerica progovorio o aferi sa Enom Čolić, reper otkrio pravu istinu: Imao sam problem...
Kurir 18.05.2025
Slađa Lazić Poršelina u "Zadruzi 8 Eliti" izjavila je da je Ena Čolić imala aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom. Tada se oglasila i supruga repera Dragomira Despića Desingerice, Nevena Brkljač, a sada je i Desingerica progovorio o svemu. "Imao sam… »
"Ona je to rekla?" Reper progovorio o navodnoj aferi sa Enom Čolić: Konačno je istina izašla na videlo
Telegraf 18.05.2025
Slađa Lazić Poršelina u "Zadruzi 8 Eliti" izjavila je da je Ena Čolić imala aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom. Njegova supruga se tada oglasila a sada je i reper progovorio o tome nakon povratka sa jednog nastupa. - Imao sam problem, neko mi… »
(Video) "jel’ ona to rekla?" Desingerica progovorio o aferi sa enom Čolić - reper otkrio pravu istinu
Blic 18.05.2025
Slađa Lazić Poršelina u "Zadruzi 8 Eliti" izjavila je da je Ena Čolić imala aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom. Tada se oglasila i supruga repera Dragomira Despića Desingerice, Nevena Brkljač, a sada je i Desingerica sam progovorio o svemu, kada… »
Vesti dana »

Tramp kaže da postoji "dobra šansa" da će se sastati sa Putinom: Jasan komentar oko Vitkofove posete Moskvi
Telegraf pre 8 minutajoš 10 povezanih

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

Zapetljavanje Gordijevog čvora: Osmani povukla zahtev Ustavnom sudu produbljujući političku krizu na Kosovu
Insajder pre 9 minutajoš 1 povezana