Повезане вести
"Знам да ништа не може да врати моју биљану..." Отац убијене жене се сломио: Потресне сцене на месту где је нађена мртва
Курир 18.05.2025
Неколико десетина Крагујевчана окупило се данас на Дреновачком путу како би паљењем свећа и минутом ћутања одали пошту Биљани С. (41) на месту на којем је 12. маја страдала од руке бившег партнера Бојана Р. (38). - Окупили… »
"Тражимо доживотну за монструма": Огласио се брат убијене жене у Крагујевцу, више пута пријављивала бившег
Мондо 18.05.2025
Породица и пријатељи су одали почаст жени коју је убио бивши муж у Крагујевцу. Неколико десетина Крагујевчана окупило се данас на Дреновачком путу како би паљењем свећа и минутом ћутања одали пошту Биљани С. (41) на месту на… »
„Скуп за Биљану“ на Национални дан сећања на жене жртве насиља
РТК 18.05.2025
Родитељи, рођаци и пријатељи убијене Биљане С. организовали су данас, симболично на Национални дан сећања на жене жртве насиља, „Скуп за Биљану“. Они су, уз подршку грађана, након окупљања на Дреновачком путу, кренули у… »
Крагујевчани одали пошту суграђанки коју је, како се сумња, убио бивши партнер
РТС 18.05.2025
Група Крагујевчана, родбина, комшије и пријатељи, окупили су се у насељу Корићани и одали пошту суграђанки Биљани С. коју је 12. маја, како се сумња, убио бивши партнер. Четрдесетједногодишња Крагујевчанка, по речима… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана