Povezane vesti

"Znam da ništa ne može da vrati moju biljanu..." Otac ubijene žene se slomio: Potresne scene na mestu gde je nađena mrtva

"Znam da ništa ne može da vrati moju biljanu..." Otac ubijene žene se slomio: Potresne scene na mestu gde je nađena mrtva

Kurir pre 28 dana
Nekoliko desetina Kragujevčana okupilo se danas na Drenovačkom putu kako bi paljenjem sveća i minutom ćutanja odali poštu Biljani S. (41) na mestu na kojem je 12. maja stradala od ruke bivšeg partnera Bojana R. (38). - Okupili smo se ovde zbog ubijene… »
"Tražimo doživotnu za monstruma": Oglasio se brat ubijene žene u Kragujevcu, više puta prijavljivala bivšeg

"Tražimo doživotnu za monstruma": Oglasio se brat ubijene žene u Kragujevcu, više puta prijavljivala bivšeg

Mondo pre 28 dana
Porodica i prijatelji su odali počast ženi koju je ubio bivši muž u Kragujevcu. Nekoliko desetina Kragujevčana okupilo se danas na Drenovačkom putu kako bi paljenjem sveća i minutom ćutanja odali poštu Biljani S. (41) na mestu na kojem je 12. maja… »
„Skup za Biljanu“ na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja

„Skup za Biljanu“ na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja

RTK pre 28 dana
Roditelji, rođaci i prijatelji ubijene Biljane S. organizovali su danas, simbolično na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja, „Skup za Biljanu“. Oni su, uz podršku građana, nakon okupljanja na Drenovačkom putu, krenuli u simboličnu šetnju ka… »
Kragujevčani odali poštu sugrađanki koju je, kako se sumnja, ubio bivši partner

Kragujevčani odali poštu sugrađanki koju je, kako se sumnja, ubio bivši partner

RTS pre 28 dana
Grupa Kragujevčana, rodbina, komšije i prijatelji, okupili su se u naselju Korićani i odali poštu sugrađanki Biljani S. koju je 12. maja, kako se sumnja, ubio bivši partner. Četrdesetjednogodišnja Kragujevčanka, po rečima rođaka,više puta je… »

Vesti dana »