Povezane vesti

"Tražimo doživotnu za monstruma": Oglasio se brat ubijene žene u Kragujevcu, više puta prijavljivala bivšeg

"Tražimo doživotnu za monstruma": Oglasio se brat ubijene žene u Kragujevcu, više puta prijavljivala bivšeg

Mondo 18.05.2025
Porodica i prijatelji su odali počast ženi koju je ubio bivši muž u Kragujevcu. Nekoliko desetina Kragujevčana okupilo se danas na Drenovačkom putu kako bi paljenjem sveća i minutom ćutanja odali poštu Biljani S. (41) na mestu na kojem je 12. maja… »
"Znam da ništa ne može da vrati moju biljanu..." Otac ubijene žene se slomio: Potresne scene na mestu gde je nađena mrtva

"Znam da ništa ne može da vrati moju biljanu..." Otac ubijene žene se slomio: Potresne scene na mestu gde je nađena mrtva

Kurir 18.05.2025
Nekoliko desetina Kragujevčana okupilo se danas na Drenovačkom putu kako bi paljenjem sveća i minutom ćutanja odali poštu Biljani S. (41) na mestu na kojem je 12. maja stradala od ruke bivšeg partnera Bojana R. (38). - Okupili smo se ovde zbog ubijene… »
„Skup za Biljanu“ na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja

„Skup za Biljanu“ na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja

RTK 18.05.2025
Roditelji, rođaci i prijatelji ubijene Biljane S. organizovali su danas, simbolično na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja, „Skup za Biljanu“. Oni su, uz podršku građana, nakon okupljanja na Drenovačkom putu, krenuli u simboličnu šetnju ka… »
Kragujevčani odali poštu sugrađanki koju je, kako se sumnja, ubio bivši partner

Kragujevčani odali poštu sugrađanki koju je, kako se sumnja, ubio bivši partner

RTS 18.05.2025
Grupa Kragujevčana, rodbina, komšije i prijatelji, okupili su se u naselju Korićani i odali poštu sugrađanki Biljani S. koju je 12. maja, kako se sumnja, ubio bivši partner. Četrdesetjednogodišnja Kragujevčanka, po rečima rođaka,više puta je… »

Vesti dana »