Повезане вести

Брнабић: Избори сада непотребни, биће кад им буде време

Брнабић: Избори сада непотребни, биће кад им буде време

РТВ 18.05.2025
БЕОГРАД - Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да избори сада нису потребни, а уверена је да ће их бити "кад им буде време". "Не видим да су нам потребни", рекла је Брнабић у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк… »
Ана Брнабић: „Не видим да су нам потребни избори“

Ана Брнабић: „Не видим да су нам потребни избори“

Нова 18.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да избори сада нису потребни, а уверена је да ће их бити “кад им буде време”. „Не видим да су нам потребни“, рекла је Брнабић у емисији “Хит твит” на ТВ Пинк. Видела… »
Брнабић: Избори сада нису потребни, биће “кад им буде време”

Брнабић: Избори сада нису потребни, биће “кад им буде време”

Инсајдер 18.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да избори сада нису потребни, а уверена је да ће их бити “кад им буде време”. 'Не видим да су нам потребни', рекла је Брнабић гостујући на ТВ Пинк. “Видела сам да… »
Брнабић: Избори ће се догодити кад за то дође време, не видим да су нам потребни

Брнабић: Избори ће се догодити кад за то дође време, не видим да су нам потребни

Нови магазин 18.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић оценила је вечерас да су ванредни парламентарни избори непотребни те додала да ће гласање бити организовано "кад му буде време". Она је гостујући на телевизији Пинк казала да ће одлуку о… »
Брнабић: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икада била

Брнабић: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икада била

Еуроневс 18.05.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је да је јучерашњи централни скуп Свенародног сабора у Нишу био један од најлепших и највеличанственијих скупова на којима је икада била. "Била је невероватна енергија, људи су… »
"Не видим да су нам избори потребни" Брнабић: Видим да једина надлежна институција није одушевљена да излази у сусрет тим…

"Не видим да су нам избори потребни" Брнабић: Видим да једина надлежна институција није одушевљена да излази у сусрет тим…

Курир 18.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић оценила је вечерас да су ванредни парламентарни избори непотребни те додала да ће гласање бити организовано "кад му буде време". Она је гостујући на телевизији Пинк казала да ће одлуку о… »
Брнабићева: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икада била

Брнабићева: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икада била

Политика 18.05.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је да је јучерашњи централни скуп Свенародног сабора у Нишу био један од најлепших и највеличанственијих скупова на којима је икада била. "Била је невероватна енергија, људи су… »

Вести дана »