Povezane vesti

Brnabić: Izbori sada nepotrebni, biće kad im bude vreme

Brnabić: Izbori sada nepotrebni, biće kad im bude vreme

RTV pre 30 dana
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da izbori sada nisu potrebni, a uverena je da će ih biti "kad im bude vreme". "Ne vidim da su nam potrebni", rekla je Brnabić u emisiji "Hit tvit" na TV Pink. Videla sam da jedina… »
Ana Brnabić: „Ne vidim da su nam potrebni izbori“

Ana Brnabić: „Ne vidim da su nam potrebni izbori“

Nova pre 30 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da izbori sada nisu potrebni, a uverena je da će ih biti “kad im bude vreme”. „Ne vidim da su nam potrebni“, rekla je Brnabić u emisiji “Hit tvit” na TV Pink. Videla sam da jedina nadležna… »
Brnabić: Izbori sada nisu potrebni, biće “kad im bude vreme”

Brnabić: Izbori sada nisu potrebni, biće “kad im bude vreme”

Insajder pre 30 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da izbori sada nisu potrebni, a uverena je da će ih biti “kad im bude vreme”. 'Ne vidim da su nam potrebni', rekla je Brnabić gostujući na TV Pink. “Videla sam da jedina nadležna institucija… »
Brnabić: Izbori će se dogoditi kad za to dođe vreme, ne vidim da su nam potrebni

Brnabić: Izbori će se dogoditi kad za to dođe vreme, ne vidim da su nam potrebni

Novi magazin pre 30 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je večeras da su vanredni parlamentarni izbori nepotrebni te dodala da će glasanje biti organizovano "kad mu bude vreme". Ona je gostujući na televiziji Pink kazala da će odluku o raspisivanju izbora… »
"Ne vidim da su nam izbori potrebni" Brnabić: Vidim da jedina nadležna institucija nije oduševljena da izlazi u susret tim…

"Ne vidim da su nam izbori potrebni" Brnabić: Vidim da jedina nadležna institucija nije oduševljena da izlazi u susret tim…

Kurir pre 30 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je večeras da su vanredni parlamentarni izbori nepotrebni te dodala da će glasanje biti organizovano "kad mu bude vreme". Ona je gostujući na televiziji Pink kazala da će odluku o raspisivanju izbora… »
Brnabić: Skup u Nišu jedan od najveličanstvenijih na kojima sam ikada bila

Brnabić: Skup u Nišu jedan od najveličanstvenijih na kojima sam ikada bila

Euronews pre 30 dana
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je jučerašnji centralni skup Svenarodnog sabora u Nišu bio jedan od najlepših i najveličanstvenijih skupova na kojima je ikada bila. "Bila je neverovatna energija, ljudi su bili presrećni… »
Brnabićeva: Skup u Nišu jedan od najveličanstvenijih na kojima sam ikada bila

Brnabićeva: Skup u Nišu jedan od najveličanstvenijih na kojima sam ikada bila

Politika pre 30 dana
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je jučerašnji centralni skup Svenarodnog sabora u Nišu bio jedan od najlepših i najveličanstvenijih skupova na kojima je ikada bila. "Bila je neverovatna energija, ljudi su bili presrećni… »

Vesti dana »