Повезане вести

Брнабић: Не видим да су нам потребни избори, биће кад им буде време

Радио 021 19.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић оценила је да су ванредни парламентарни избори непотребни и додала да ће гласање бити организовано "кад му буде време". Она је гостујући на телевизији Пинк казала да ће одлуку о… »
Ана Брнабић о томе кад ће доћи време за изборе

Ана Брнабић о томе кад ће доћи време за изборе

Данас 19.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће избори бити расписани „када им буде време“ и нагласила њен лични став да избори тренутно нису потребни. Она је телевизији Пинк рекла да је у реду да се студенти… »
Брнабић: Избори ће бити расписани кад им буде време - мислим да тренутно нису потребни

Брнабић: Избори ће бити расписани кад им буде време - мислим да тренутно нису потребни

Н1 Инфо 19.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће избори бити расписани "када им буде време" и нагласила њен лични став да избори тренутно нису потребни. Она је телевизији Пинк рекла да је у реду да се студенти… »
Брнабићева: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икад била! (фото)

Брнабићева: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икад била! (фото)

Курир 19.05.2025
БЕОГРАД - "Невероватна енергија, људи су били пресрећни, задовољни, осећало се заједништво, међусобна подршка. Председник Вучић имао је један од најбољих говора које сам ја икад чула. Поруке које је јуче послао, мислим да су… »
Брнабић о скривеном плану блокадера фотељаша: Знају какав би био резултат избора!

Брнабић о скривеном плану блокадера фотељаша: Знају какав би био резултат избора!

Курир 19.05.2025
Брнабић је оценила да је читава прича о изборима уствари "прича о новом пумпању", како би изазвали додатну дестабилизацију. Она је сагласна са мишљењем појединих београдских професора да бллокадери траже расписивање ванредних… »

Правда 19.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић оценила је да су ванредни парламентарни избори непотребни и додала да ће гласање бити организовано "кад му буде време". Она је гостујући на телевизији Пинк казала да ће одлуку о… »
Брнабић: Избори сада нису потребни, биће их кад им буде време

Брнабић: Избори сада нису потребни, биће их кад им буде време

НИН 19.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да избори сада нису потребни, а уверена је да ће их бити “кад им буде време”. "Не видим да су нам потребни", рекла је Ана Брнабић у емисији “Хит твит” на ТВ Пинк… »
"Порука о потреби спуштања тензија најбоља могућа": Брнабић: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икада…

"Порука о потреби спуштања тензија најбоља могућа": Брнабић: Скуп у Нишу један од највеличанственијих на којима сам икада…

Блиц 19.05.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је да је централни скуп Свенародног сабора у Нишу био један од најлепших и највеличанственијих скупова на којима је икада била. "Била је невероватна енергија, људи су били… »
Брнабић: Блокадери знају какав би био резултат избора, прича се своди на ново пумпање

Брнабић: Блокадери знају какав би био резултат избора, прича се своди на ново пумпање

Блиц 19.05.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је вечерас да студенти у блокади знају унапред какав би био резулат ванредних парламентарних избора које захтевају, наводећи да они знају "да на изборима немају шта да траже"… »
Ана Брнабић о изборима: Не видим да су нам потребни

Ана Брнабић о изборима: Не видим да су нам потребни

Данас 18.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да избори сада нису потребни, а уверена је да ће их бити “кад им буде време”. „Не видим да су нам потребни“, рекла је Брнабић у емисији “Хит твит” на ТВ Пинк. Видела… »

Вести дана »