Povezane vesti
"Udala sam se za Enesa na njegovo insistiranje" Maja se razvodila čak 12 puta, otvorila dušu "Jeli smo keks"
Telegraf 19.05.2025
Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (71) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da… »
"Udala sam se za Enesa na njegovo insistiranje": Naša pevačica otvorila dušu: "Bila sam sprečena da radim", otkrila istinu o…
Blic 18.05.2025
Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (71) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 1 satjoš 37 povezanih

Dosadašnji fudbaler Zvezde Ebenezer Anan zvanično potpisao ugovor sa Sent Etjenom
Dnevnik pre 47 minutajoš 47 povezanih

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 1 satjoš 56 povezanih

Putin: Nemam ništa protiv sastanka sa Zelenskim, ali uvjeti još nisu stvoreni
SEEbiz pre 22 minutajoš 42 povezane