Povezane vesti

"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi..." Pevačica godinama bila u vezi sa svojim…

"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi..." Pevačica godinama bila u vezi sa svojim…

Kurir pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Sandra i Mikiša su bili u vezi deset godina pevačica je jednom prilikom priznala da je očekivala da će je… »
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi": Sandra Afrika otkrila sve o vezi sa Mikišom

"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi": Sandra Afrika otkrila sve o vezi sa Mikišom

Mondo pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika se na početku karijere zabavlja sa menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo… »
Bivši dečko došao po nju na aerodrom i doneo joj psa: Folkerku niko nije prepoznao u apa-drapa izdanju, sakrila obline

Bivši dečko došao po nju na aerodrom i doneo joj psa: Folkerku niko nije prepoznao u apa-drapa izdanju, sakrila obline

Kurir pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od… »
Bivši dečko dovezao auto i psa našoj pevačici na aerodrom, a nije hteo da je zaprosi: Ona zgodna do bola, a sad je niko nije…

Bivši dečko dovezao auto i psa našoj pevačici na aerodrom, a nije hteo da je zaprosi: Ona zgodna do bola, a sad je niko nije…

Blic pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica na estradi… »

Vesti dana »