Povezane vesti
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi..." Pevačica godinama bila u vezi sa svojim…
Kurir 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Sandra i Mikiša su bili u vezi deset godina pevačica je jednom prilikom priznala da je očekivala da će je… »
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi": Sandra Afrika otkrila sve o vezi sa Mikišom
Mondo 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika se na početku karijere zabavlja sa menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo… »
Bivši dečko došao po nju na aerodrom i doneo joj psa: Folkerku niko nije prepoznao u apa-drapa izdanju, sakrila obline
Kurir 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od… »
Bivši dečko dovezao auto i psa našoj pevačici na aerodrom, a nije hteo da je zaprosi: Ona zgodna do bola, a sad je niko nije…
Blic 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica na estradi… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 41 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih