Povezane vesti
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi..." Pevačica godinama bila u vezi sa svojim…
Kurir 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Sandra i Mikiša su bili u vezi deset godina pevačica je jednom prilikom priznala da je očekivala da će je… »
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi": Sandra Afrika otkrila sve o vezi sa Mikišom
Mondo 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika se na početku karijere zabavlja sa menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo… »
Bivši dečko došao po nju na aerodrom i doneo joj psa: Folkerku niko nije prepoznao u apa-drapa izdanju, sakrila obline
Kurir 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od… »
Bivši dečko dovezao auto i psa našoj pevačici na aerodrom, a nije hteo da je zaprosi: Ona zgodna do bola, a sad je niko nije…
Blic 19.05.2025
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica na estradi… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana