Povezane vesti
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi..." Pevačica godinama bila u vezi sa svojim…
Kurir pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Sandra i Mikiša su bili u vezi deset godina pevačica je jednom prilikom priznala da je očekivala da će je… »
"Upoznala sam ga kad sam imala 17 godina, mislila sam da će me zaprositi": Sandra Afrika otkrila sve o vezi sa Mikišom
Mondo pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika se na početku karijere zabavlja sa menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo… »
Bivši dečko došao po nju na aerodrom i doneo joj psa: Folkerku niko nije prepoznao u apa-drapa izdanju, sakrila obline
Kurir pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od… »
Bivši dečko dovezao auto i psa našoj pevačici na aerodrom, a nije hteo da je zaprosi: Ona zgodna do bola, a sad je niko nije…
Blic pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) je godinama bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom, međutim do braka nije došlo. Naime, Mikiša joj je sada na aerodromu u Beogradu dovezao auto i psa, a Sandru, koja važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica na estradi… »
Vesti dana »

Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 4 satijoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 6 satijoš 1 povezana