Povezane vesti

Nevena Models radi u kineskoj radnji! Od pevačice, preko narodne poslanice do prodavačice: Trebao mi je posao, ne stidim se!

Nevena Models radi u kineskoj radnji! Od pevačice, preko narodne poslanice do prodavačice: Trebao mi je posao, ne stidim se!

Kurir 19.05.2025
Nekadašnja članica grupe „Models" i narodna poslanica Nevena Stamenković radi u kineskoj robnoj kući! Da se nikad ne zna šta nosi dan a šta noć najbolje oslikava upravo njena priča. Javnosti je postala poznata kada se 1999. godine pridružila uveliko… »
Od modela, preko pevačice i narodne poslanice do "Kineza": Ovo je cv nekadašnje Modelsice "Ne stidim se toga"

Od modela, preko pevačice i narodne poslanice do "Kineza": Ovo je cv nekadašnje Modelsice "Ne stidim se toga"

Telegraf 19.05.2025
Nekadašnja članica grupe „Models" i narodna poslanica Nevena Stamenković radi u kineskoj robnoj kući. Njena priča jasno govori da se nikada ne zna šta nosi dan a šta noć, a sudeći po njoj Nevena je svestrana što je za svaku pohvalu. Mnogi se sećaju davne… »
Nevena Models radi u kineskom tržnom centru: Bivša narodna poslanica se borila sa depresijom i pričalo se da je završila na…

Nevena Models radi u kineskom tržnom centru: Bivša narodna poslanica se borila sa depresijom i pričalo se da je završila na…

Blic 19.05.2025
Bivša članica grupe "Models", Nevena Adžemović Stamenković, povukla se iz javnosti nakon što se našla u centru skandala o kom je brujao region. Nevena odnedavno radi kao prodavac u jednom kineskom tržnom centru, te je odlučila da sada na ovaj način… »
Gde je danas Nevena Stamenković? Modelsica sad radi u kineskom butiku, život joj pun skandala, a najteže joj palo ovo hapšenje…

Gde je danas Nevena Stamenković? Modelsica sad radi u kineskom butiku, život joj pun skandala, a najteže joj palo ovo hapšenje…

Kurir 19.05.2025
Nekadašnja članica grupe „Models" i narodna poslanica Nevena Stamenković radi u kineskoj robnoj kući, ekskluzivno je otkrio Kurir. Ekipa emisije "Stars specijal" pronašla je Nevenu na novom radnom mestu i uradila priču sa njom Kako je došlo do toga da… »
Nevena Models jurila bivšeg muža za alimentaciju, a on je prethodno bio oženjen pevačicom sumnjive prošlosti: Osuđena je za…

Nevena Models jurila bivšeg muža za alimentaciju, a on je prethodno bio oženjen pevačicom sumnjive prošlosti: Osuđena je za…

Nova 19.05.2025
Nevena Adžemović, bivša pevačica grupe "Models", iza sebe ima brak i buran razvod sa Srđanom Adžemovićem o kome su mediji mesecima pisali. Nevena je nedavno dospela u žižu interesovanja nakon vesti da posle pevačke i političke karijere, radi u jednom… »
Mlađem sinu otkrili šizofreniju 30 dana pre ženine smrti: Potresna životna priča Radeta Petrovića - tragedije se nizale jedna…

Mlađem sinu otkrili šizofreniju 30 dana pre ženine smrti: Potresna životna priča Radeta Petrovića - tragedije se nizale jedna…

Kurir 19.05.2025
Rade Petrović, čuveni pevač narodne muzike, umro je krajem prošle godine, a iza sebe je ostavio hitove koji se izvode i dan danas, poput pesme "Pastirica", "Kud se žuriš hej živote", "Šumadijo, ko bi tebe ostavio". Rade Petrović, doživeo je dve velike… »
"Glumi kriminalca, a za godinu dana dao 30.000 dinara": Ovako je Nevena Models pričala o Srđanu Adžemoviću

"Glumi kriminalca, a za godinu dana dao 30.000 dinara": Ovako je Nevena Models pričala o Srđanu Adžemoviću

Mondo 19.05.2025
Nevena Models u centru pažnje zbog novog posla u kineskoj robnoj kući. Nekadašnja članica grupe Models i narodna poslanica Nevena Adžemović, zapalila je domaću javnost zbog vesti da sada radi u kineskoj robnoj kući. Nevena je otkrila da je počela da radi… »
"Mlađi sin ima šizofreniju, stariji je umro": Potresna sudbina čuvenog pevača narodne muzike: "Žena mu preminula na rukama"…

"Mlađi sin ima šizofreniju, stariji je umro": Potresna sudbina čuvenog pevača narodne muzike: "Žena mu preminula na rukama"…

Blic 19.05.2025
Rade Petrović, čuveni pevač narodne muzike, umro je krajem prošle godine, a iza sebe je ostavio hitove koji se izvode i dan danas, poput pesme "Pastirica", "Kud se žuriš hej živote", "Šumadijo, ko bi tebe ostavio". Rade Petrović, doživeo je dve velike… »
Nevena Models radi kod Kineza, a nekad nije imala od čega da izdržava dete: „Moj bivši muž izigrava velikog kriminalca, a…

Nevena Models radi kod Kineza, a nekad nije imala od čega da izdržava dete: „Moj bivši muž izigrava velikog kriminalca, a…

Nova 19.05.2025
Kao bomba se u domaćim medijima proširila vest da bivša članica grupe "Models", Nevena Stamenković, za kojoj su ludeli svi muškarci krajem devedesetih godina, radi u jednoj radnji u Kineskom tržnom centru u Beogradu. „Zaposlila sam se, ima već mesec… »
Ko je bivši muž nevene Stamenković? Kumovi mu Šljuka, Joca Amsterdam i Velja Ilić, bio u braku sa čuvenom pevačicom, a evo…

Ko je bivši muž nevene Stamenković? Kumovi mu Šljuka, Joca Amsterdam i Velja Ilić, bio u braku sa čuvenom pevačicom, a evo…

Kurir 19.05.2025
Nekadašnja članica grupe „Models" i narodna poslanica Nevena Stamenković radi u kineskoj robnoj kući! Nevena je bila u braku sa Srđanom Adžemovićem Adžemom s kojim ima sina. Kontroverzni Zvezdarac je, inače, kum Velimira Ilića, lidera Nove Srbije… »
Bivša „Modelsica“ posle raspada grupe bila narodna poslanica, a danas radi kod Kineza: „Treba mi posao, ne stidim se“

Bivša „Modelsica“ posle raspada grupe bila narodna poslanica, a danas radi kod Kineza: „Treba mi posao, ne stidim se“

Nova 19.05.2025
Bivša članica grupe "Models", Nevena Stamenković, danas radi u kineskom tržnom centru i kako ističe zadovoljna je svojim poslom. Naime, Nevena Stamenković je otkrila da se kod Kineza zaposlila pre mesec dana, a kako ističe prezadovoljna je kolektivom i… »
"Nije me sramota što radim u kineskoj radnji": Bivša Modelsica i poslanica sad istovaruje robu i radi za kasom

"Nije me sramota što radim u kineskoj radnji": Bivša Modelsica i poslanica sad istovaruje robu i radi za kasom

Mondo 19.05.2025
Nevena Stamenković se zaposlila u kineskoj radnji, a sad je otkrila i koje su sve njene obaveze. Nekadašnja članica grupe Models i narodna poslanica Nevena Adžemović radi u kineskoj robnoj kući. Pevačica koja je od 1999. godine harala muzičkom scenom sa… »
Jugoslavija je ludela za njom, a sada radi na kasi kod Kineza Ljudi su u čudu kada je ugledaju u prodavnici: "Prepoznaju me"

Jugoslavija je ludela za njom, a sada radi na kasi kod Kineza Ljudi su u čudu kada je ugledaju u prodavnici: "Prepoznaju me"

Alo 19.05.2025
Ističe da je ponosna na sve što je radila. Bivša članica grupe "Models", Nevena Stamenković, radi u kineskom tržnom centru. Nevena je otkrila da se kod Kineza zaposlila pre mesec dana a, kako ističe, prezadovoljna je kolektivom i srećna je što su joj… »
Bivša članica grupe "Models" radi kod Kineza: "Slažem robu, stavljam zujalice i radim na kasi", ljudi se iznenade kad je vide…

Bivša članica grupe "Models" radi kod Kineza: "Slažem robu, stavljam zujalice i radim na kasi", ljudi se iznenade kad je vide…

Blic 19.05.2025
Bivša članica grupe "Models", Nevena Adžemović Stamenković, danas radi u kineskom tržnom centru i kako ističe zadovoljna je svojim poslom. Naime, Nevena je otkrila da se kod Kineza zaposlila pre mesec dana, a kako ističe prezadovoljna je kolektivom i… »
Jugoslavija je ludela za njom, sad stavlja zujalice i radi na kasi: "Ljudi me prepoznaju! Kažu mi: Jao što..."

Jugoslavija je ludela za njom, sad stavlja zujalice i radi na kasi: "Ljudi me prepoznaju! Kažu mi: Jao što..."

Telegraf 19.05.2025
Bivša članica grupe "Models", Nevena Stamenković, radi u kineskom tržnom centru. Nevena je otkrila da se kod Kineza zaposlila pre mesec dana a, kako ističe, prezadovoljna je kolektivom i srećna je što su joj pružili šansu da tu radi. - Zaposlila sam se… »

Vesti dana »