Повезане вести

Невена Моделс ради у кинеској радњи! Од певачице, преко народне посланице до продавачице: Требао ми је посао, не стидим се!

Невена Моделс ради у кинеској радњи! Од певачице, преко народне посланице до продавачице: Требао ми је посао, не стидим се!

Курир 19.05.2025
Некадашња чланица групе „Моделс" и народна посланица Невена Стаменковић ради у кинеској робној кући! Да се никад не зна шта носи дан а шта ноћ најбоље осликава управо њена прича. Јавности је постала позната када се 1999… »
Од модела, преко певачице и народне посланице до "Кинеза": Ово је цв некадашње Моделсице "Не стидим се тога"

Од модела, преко певачице и народне посланице до "Кинеза": Ово је цв некадашње Моделсице "Не стидим се тога"

Телеграф 19.05.2025
Некадашња чланица групе „Моделс" и народна посланица Невена Стаменковић ради у кинеској робној кући. Њена прича јасно говори да се никада не зна шта носи дан а шта ноћ, а судећи по њој Невена је свестрана што је за сваку… »
Невена Моделс ради у кинеском тржном центру: Бивша народна посланица се борила са депресијом и причало се да је завршила на…

Невена Моделс ради у кинеском тржном центру: Бивша народна посланица се борила са депресијом и причало се да је завршила на…

Блиц 19.05.2025
Бивша чланица групе "Моделс", Невена Аџемовић Стаменковић, повукла се из јавности након што се нашла у центру скандала о ком је брујао регион. Невена однедавно ради као продавац у једном кинеском тржном центру, те је одлучила да… »
Где је данас Невена Стаменковић? Моделсица сад ради у кинеском бутику, живот јој пун скандала, а најтеже јој пало ово хапшење…

Где је данас Невена Стаменковић? Моделсица сад ради у кинеском бутику, живот јој пун скандала, а најтеже јој пало ово хапшење…

Курир 19.05.2025
Некадашња чланица групе „Моделс" и народна посланица Невена Стаменковић ради у кинеској робној кући, ексклузивно је открио Курир. Екипа емисије "Старс специјал" пронашла је Невену на новом радном месту и урадила причу са њом… »
Невена Моделс јурила бившег мужа за алиментацију, а он је претходно био ожењен певачицом сумњиве прошлости: Осуђена је за…

Невена Моделс јурила бившег мужа за алиментацију, а он је претходно био ожењен певачицом сумњиве прошлости: Осуђена је за…

Нова 19.05.2025
Невена Аџемовић, бивша певачица групе "Моделс", иза себе има брак и буран развод са Срђаном Аџемовићем о коме су медији месецима писали. Невена је недавно доспела у жижу интересовања након вести да после певачке и политичке… »
Млађем сину открили шизофренију 30 дана пре женине смрти: Потресна животна прича Радета Петровића - трагедије се низале једна…

Млађем сину открили шизофренију 30 дана пре женине смрти: Потресна животна прича Радета Петровића - трагедије се низале једна…

Курир 19.05.2025
Раде Петровић, чувени певач народне музике, умро је крајем прошле године, а иза себе је оставио хитове који се изводе и дан данас, попут песме "Пастирица", "Куд се журиш хеј животе", "Шумадијо, ко би тебе оставио". Раде Петровић… »
"Глуми криминалца, а за годину дана дао 30.000 динара": Овако је Невена Моделс причала о Срђану Аџемовићу

"Глуми криминалца, а за годину дана дао 30.000 динара": Овако је Невена Моделс причала о Срђану Аџемовићу

Мондо 19.05.2025
Невена Моделс у центру пажње због новог посла у кинеској робној кући. Некадашња чланица групе Моделс и народна посланица Невена Аџемовић, запалила је домаћу јавност због вести да сада ради у кинеској робној кући. Невена је… »
"Млађи син има шизофренију, старији је умро": Потресна судбина чувеног певача народне музике: "Жена му преминула на рукама"…

"Млађи син има шизофренију, старији је умро": Потресна судбина чувеног певача народне музике: "Жена му преминула на рукама"…

Блиц 19.05.2025
Раде Петровић, чувени певач народне музике, умро је крајем прошле године, а иза себе је оставио хитове који се изводе и дан данас, попут песме "Пастирица", "Куд се журиш хеј животе", "Шумадијо, ко би тебе оставио". Раде Петровић… »
Невена Моделс ради код Кинеза, а некад није имала од чега да издржава дете: „Мој бивши муж изиграва великог криминалца, а…

Невена Моделс ради код Кинеза, а некад није имала од чега да издржава дете: „Мој бивши муж изиграва великог криминалца, а…

Нова 19.05.2025
Као бомба се у домаћим медијима проширила вест да бивша чланица групе "Моделс", Невена Стаменковић, за којој су лудели сви мушкарци крајем деведесетих година, ради у једној радњи у Кинеском тржном центру у Београду. „Запослила… »
Ко је бивши муж невене Стаменковић? Кумови му Шљука, Јоца Амстердам и Веља Илић, био у браку са чувеном певачицом, а ево…

Ко је бивши муж невене Стаменковић? Кумови му Шљука, Јоца Амстердам и Веља Илић, био у браку са чувеном певачицом, а ево…

Курир 19.05.2025
Некадашња чланица групе „Моделс" и народна посланица Невена Стаменковић ради у кинеској робној кући! Невена је била у браку са Срђаном Аџемовићем Аџемом с којим има сина. Контроверзни Звездарац је, иначе, кум Велимира Илића… »
Бивша „Моделсица“ после распада групе била народна посланица, а данас ради код Кинеза: „Треба ми посао, не стидим се“

Бивша „Моделсица“ после распада групе била народна посланица, а данас ради код Кинеза: „Треба ми посао, не стидим се“

Нова 19.05.2025
Бивша чланица групе "Моделс", Невена Стаменковић, данас ради у кинеском тржном центру и како истиче задовољна је својим послом. Наиме, Невена Стаменковић је открила да се код Кинеза запослила пре месец дана, а како истиче… »
"Није ме срамота што радим у кинеској радњи": Бивша Моделсица и посланица сад истоварује робу и ради за касом

"Није ме срамота што радим у кинеској радњи": Бивша Моделсица и посланица сад истоварује робу и ради за касом

Мондо 19.05.2025
Невена Стаменковић се запослила у кинеској радњи, а сад је открила и које су све њене обавезе. Некадашња чланица групе Моделс и народна посланица Невена Аџемовић ради у кинеској робној кући. Певачица која је од 1999. године… »
Југославија је лудела за њом, а сада ради на каси код Кинеза Људи су у чуду када је угледају у продавници: "Препознају ме"

Југославија је лудела за њом, а сада ради на каси код Кинеза Људи су у чуду када је угледају у продавници: "Препознају ме"

Ало 19.05.2025
Истиче да је поносна на све што је радила. Бивша чланица групе "Моделс", Невена Стаменковић, ради у кинеском тржном центру. Невена је открила да се код Кинеза запослила пре месец дана а, како истиче, презадовољна је колективом и… »
Бивша чланица групе "Моделс" ради код Кинеза: "Слажем робу, стављам зујалице и радим на каси", људи се изненаде кад је виде…

Бивша чланица групе "Моделс" ради код Кинеза: "Слажем робу, стављам зујалице и радим на каси", људи се изненаде кад је виде…

Блиц 19.05.2025
Бивша чланица групе "Моделс", Невена Аџемовић Стаменковић, данас ради у кинеском тржном центру и како истиче задовољна је својим послом. Наиме, Невена је открила да се код Кинеза запослила пре месец дана, а како истиче… »
Југославија је лудела за њом, сад ставља зујалице и ради на каси: "Људи ме препознају! Кажу ми: Јао што..."

Југославија је лудела за њом, сад ставља зујалице и ради на каси: "Људи ме препознају! Кажу ми: Јао што..."

Телеграф 19.05.2025
Бивша чланица групе "Моделс", Невена Стаменковић, ради у кинеском тржном центру. Невена је открила да се код Кинеза запослила пре месец дана а, како истиче, презадовољна је колективом и срећна је што су јој пружили шансу да ту… »

Вести дана »