Povezane vesti
Bombom krenuo na kliniku za veštačku oplodnju, ima mrtvih! Ostavio je manifest: "Ja sam zagovornik smrti" (video)
Kurir 19.05.2025
Zvaničnik FBI rekao jeda su istražitelji identifikovali osumnjičenog povezanog sa bombaškim napadom u blizini klinike za veštačku oplodnju u Palm Springsu, u Kaliforniji, i da je čovek imao "nihilističke ideje". FBI je identifikovao osumnjičenog kao Gaja… »
"Ovo je teroristički akt"; Eksplozija u Kaliforniji: FBI identifikovao osumnjičenog
B92 19.05.2025
FBI je utvrdio identitet osumnjičenog za eksploziju ispred reproduktivne klinike u Palm Springsu u Kaliforniji, saopštio je zvaničnik te agencije, rekavši da je imao "nihilističke stavove." Zvaničnik je osumnjičenog identifikovao kao 25-godišnjeg Gaja… »
Fbi identifikovao osumnjičenog za bombašku napad u Kaliforniji
Telegraf 19.05.2025
Zvaničnik FBI -ja izjavio je u nedelju da su istražitelji identifikovali osumnjičenog povezanog s bombaškim napadom u blizini klinike za vantelesnu oplodnju u Palm Springsu, Kalifornija, i naveo da je osumnjičeni imao "nihilističke ideje". Zvaničnik je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 30 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 52 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 69 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih