Повезане вести
Бомбом кренуо на клинику за вештачку оплодњу, има мртвих! Оставио је манифест: "Ја сам заговорник смрти" (видео)
Курир 19.05.2025
Званичник ФБИ рекао једа су истражитељи идентификовали осумњиченог повезаног са бомбашким нападом у близини клинике за вештачку оплодњу у Палм Спрингсу, у Калифорнији, и да је човек имао "нихилистичке идеје". ФБИ је… »
"Ово је терористички акт"; Експлозија у Калифорнији: ФБИ идентификовао осумњиченог
Б92 19.05.2025
ФБИ је утврдио идентитет осумњиченог за експлозију испред репродуктивне клинике у Палм Спрингсу у Калифорнији, саопштио је званичник те агенције, рекавши да је имао "нихилистичке ставове." Званичник је осумњиченог идентификовао… »
Фби идентификовао осумњиченог за бомбашку напад у Калифорнији
Телеграф 19.05.2025
Званичник ФБИ -ја изјавио је у недељу да су истражитељи идентификовали осумњиченог повезаног с бомбашким нападом у близини клинике за вантелесну оплодњу у Палм Спрингсу, Калифорнија, и навео да је осумњичени имао… »
Вести дана »
Београд: Студенти и грађани завршили шетњу код храма Светог Саве на Врачару
Бета пре 23 минутајош 67 повезаних
Завршена расправа о амандманима на сет правосудних закона у Скупштини Србије, сутра гласање
РТВ пре 2 сатајош 26 повезаних
Прославе Светог Саве у Србији: Карловачка гимназија и Друга гимназија у Крагујевцу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
ВИДЕО ТРАГЕДИЈЕ код границе – У стравичном судару ПОГИНУЛО СЕДАМ ОСОБА
Санџак хабер пре 1 сатјош 59 повезаних
Унија пекара Србије тражи поскупљење хлеба "Сава" за три динара од 7. фебруара
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане