Povezane vesti

Bombom krenuo na kliniku za veštačku oplodnju, ima mrtvih! Ostavio je manifest: "Ja sam zagovornik smrti" (video)

Bombom krenuo na kliniku za veštačku oplodnju, ima mrtvih! Ostavio je manifest: "Ja sam zagovornik smrti" (video)

Kurir pre 26 dana
Zvaničnik FBI rekao jeda su istražitelji identifikovali osumnjičenog povezanog sa bombaškim napadom u blizini klinike za veštačku oplodnju u Palm Springsu, u Kaliforniji, i da je čovek imao "nihilističke ideje". FBI je identifikovao osumnjičenog kao Gaja… »
"Ovo je teroristički akt"; Eksplozija u Kaliforniji: FBI identifikovao osumnjičenog

"Ovo je teroristički akt"; Eksplozija u Kaliforniji: FBI identifikovao osumnjičenog

B92 pre 26 dana
FBI je utvrdio identitet osumnjičenog za eksploziju ispred reproduktivne klinike u Palm Springsu u Kaliforniji, saopštio je zvaničnik te agencije, rekavši da je imao "nihilističke stavove." Zvaničnik je osumnjičenog identifikovao kao 25-godišnjeg Gaja… »
Fbi identifikovao osumnjičenog za bombašku napad u Kaliforniji

Fbi identifikovao osumnjičenog za bombašku napad u Kaliforniji

Telegraf pre 27 dana
Zvaničnik FBI -ja izjavio je u nedelju da su istražitelji identifikovali osumnjičenog povezanog s bombaškim napadom u blizini klinike za vantelesnu oplodnju u Palm Springsu, Kalifornija, i naveo da je osumnjičeni imao "nihilističke ideje". Zvaničnik je… »

Vesti dana »