Повезане вести

Бомбом кренуо на клинику за вештачку оплодњу, има мртвих! Оставио је манифест: "Ја сам заговорник смрти" (видео)

Бомбом кренуо на клинику за вештачку оплодњу, има мртвих! Оставио је манифест: "Ја сам заговорник смрти" (видео)

Курир 19.05.2025
Званичник ФБИ рекао једа су истражитељи идентификовали осумњиченог повезаног са бомбашким нападом у близини клинике за вештачку оплодњу у Палм Спрингсу, у Калифорнији, и да је човек имао "нихилистичке идеје". ФБИ је… »
"Ово је терористички акт"; Експлозија у Калифорнији: ФБИ идентификовао осумњиченог

"Ово је терористички акт"; Експлозија у Калифорнији: ФБИ идентификовао осумњиченог

Б92 19.05.2025
ФБИ је утврдио идентитет осумњиченог за експлозију испред репродуктивне клинике у Палм Спрингсу у Калифорнији, саопштио је званичник те агенције, рекавши да је имао "нихилистичке ставове." Званичник је осумњиченог идентификовао… »
Фби идентификовао осумњиченог за бомбашку напад у Калифорнији

Фби идентификовао осумњиченог за бомбашку напад у Калифорнији

Телеграф 19.05.2025
Званичник ФБИ -ја изјавио је у недељу да су истражитељи идентификовали осумњиченог повезаног с бомбашким нападом у близини клинике за вантелесну оплодњу у Палм Спрингсу, Калифорнија, и навео да је осумњичени имао… »

Вести дана »