Povezane vesti
Bombom krenuo na kliniku za veštačku oplodnju, ima mrtvih! Ostavio je manifest: "Ja sam zagovornik smrti" (video)
Kurir 19.05.2025
Zvaničnik FBI rekao jeda su istražitelji identifikovali osumnjičenog povezanog sa bombaškim napadom u blizini klinike za veštačku oplodnju u Palm Springsu, u Kaliforniji, i da je čovek imao "nihilističke ideje". FBI je identifikovao osumnjičenog kao Gaja… »
"Ovo je teroristički akt"; Eksplozija u Kaliforniji: FBI identifikovao osumnjičenog
B92 19.05.2025
FBI je utvrdio identitet osumnjičenog za eksploziju ispred reproduktivne klinike u Palm Springsu u Kaliforniji, saopštio je zvaničnik te agencije, rekavši da je imao "nihilističke stavove." Zvaničnik je osumnjičenog identifikovao kao 25-godišnjeg Gaja… »
Fbi identifikovao osumnjičenog za bombašku napad u Kaliforniji
Telegraf 19.05.2025
Zvaničnik FBI -ja izjavio je u nedelju da su istražitelji identifikovali osumnjičenog povezanog s bombaškim napadom u blizini klinike za vantelesnu oplodnju u Palm Springsu, Kalifornija, i naveo da je osumnjičeni imao "nihilističke ideje". Zvaničnik je… »
Vesti dana »
Đoković saznao ko mu je sledeći protivnik na Rolan Garosu, retko ko je baš ovakav razvoj situacije očekivao
Nova pre 36 minutajoš 51 povezana
Amerika ozbiljno zapretila: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"!
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih
Tenisko čudo briljira i na Rolan Garosu: Svet priča o njemu, ima 19 godina, a samo nebo mu je granica!
Telegraf pre 1 satjoš 54 povezane
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 5 satijoš 23 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 3 satajoš 65 povezanih