Povezane vesti

"Odlučno sam odbio" Objava osnivača Telegrama - Jedna zapadnoevropska vlada tražila je da ućutkam konzervativne glasove u…

"Odlučno sam odbio" Objava osnivača Telegrama - Jedna zapadnoevropska vlada tražila je da ućutkam konzervativne glasove u…

Večernje novosti pre 28 dana
OSNIVAČ aplikacije za razmenu poruka Telegram Pavel Durov izjavio je danas da je odbio zahtev zapadne vlade, koju nije imenovao, da "ućutka" konzervativne glasove u Rumuniji pre drugog kruga predsedničkih izbora, koji su se juče održali u toj zemlji… »
"Zapadnoevropska vlada tražila da ućutkam konzervativce u Rumuniji": Šokantna objava osnivača Telegrama: Odlučno sam odbio!…

"Zapadnoevropska vlada tražila da ućutkam konzervativce u Rumuniji": Šokantna objava osnivača Telegrama: Odlučno sam odbio!…

Kurir pre 28 dana
Osnivač aplikacije za razmenu poruka Telegram Pavel Durov izjavio je danas da je odbio zahtev zapadne vlade, koju nije imenovao, da "ućutka" konzervativne glasove u Rumuniji pre drugog kruga predsedničkih izbora, koji su se juče održali u toj zemlji… »
Osnivač Telegrama optužio Francusku za mešanje u izbore u Rumuniji

Osnivač Telegrama optužio Francusku za mešanje u izbore u Rumuniji

Danas pre 28 dana
Osnivač Telegrama Pavel Durov optužio je danas Francusku, ne imenujući je direktno, da pokušava da se meša u predsedničke izbore u Rumuniji jer je tražila uklanjanje određenih „konzervativnih“ poruka, što je francuska vlada odlučno negirala. U poruci… »

Vesti dana »