Povezane vesti
Ima najveće silikone na estradi, a u plastične operacije uložila 45.000 evra: "Koleginice mogu da mi pljunu pod prozor"
Mondo 19.05.2025
Pevačica Dara Bubamara ponosno ističe svoje obline, a nedavno je na društvenim mrežama otkriveno i da to sve "puno košta" Pevačica Dara Bubamara ne krije da je uradila brojne estetske operacije i u svoj izgled uložila najviše novca od svih svojih… »
Dara Bubamara platila 45.000 evra lepotu: Uradila zube, usta, nos, grudi, ekstenzije,…
Nova 19.05.2025
Pevačica Dara Bubamara ne krije da je uradila brojne estetske operacije i u svoj izgled uložila najviše novca od svih svojih koleginica. Pevačica Dara Bubamara kada se pojavila na javnoj sceni isticala se po neverovatnoj harizmi i prirodnoj lepoti… »
Ova pevačica (48) je u svoj izgled uložila 45.000 evra, ima najveće silikone: "Koleginice mogu da mi pljunu pod prozor, ja…
Blic 19.05.2025
Pevačica Dara Bubamara ne krije da je uradila brojne estetske operacije i u svoj izgled uložila najviše novca od svih svojih koleginica. Pevačica Dara Bubamara kada se pojavila na javnoj sceni isticala se po neverovatnoj harizmi i prirodnoj lepoti… »
Dara Bubamara je kraljica transformacije na estradi: Za osmeh 18.000 €, za usne 2.500 €, nos 7.000 €, ekstenzije 1.000 €, a…
Kurir 19.05.2025
Pevačica Dara Bubamara prvi je put ugradila silikone u grudi prije nešto više od deset godina, a kako je sama izjavila, tokom godina ih je nekoliko puta menjala. Dara nikada nije krila da je otkako se pojavila na srpskoj javnoj sceni, napravila brojne… »
Vesti dana »
Od ponedeljka kreće prijava za korišćenje turističkih vaučera za odmor u Srbiji: ovo je procedura za prijavu
Telegraf pre 10 minutajoš 22 povezane
Zelenski pozvao partnere Kijeva da hitno isporuče presretače za sisteme „patriot”
Politika pre 21 minutajoš 18 povezanih
FIFA odustala od privatizacije Mundijala, Infantino podlegao pritisku fudbalskih saveza
Nova ekonomija pre 1 satjoš 16 povezanih
Nastavlja se tropski talas: Temperature do 40 stepeni, na snazi i dalje crveni meteo-alarm
Glas Zaječara pre 2 satajoš 11 povezanih
UFC prvi put stiže u Srbiju – Medić predvodi MMA spektakl u Beogradu
Večernje novosti pre 31 minutajoš 12 povezanih