Povezane vesti
Dara Bubamara platila 45.000 evra lepotu: Uradila zube, usta, nos, grudi, ekstenzije,…
Nova pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara ne krije da je uradila brojne estetske operacije i u svoj izgled uložila najviše novca od svih svojih koleginica. Pevačica Dara Bubamara kada se pojavila na javnoj sceni isticala se po neverovatnoj harizmi i prirodnoj lepoti… »
Ima najveće silikone na estradi, a u plastične operacije uložila 45.000 evra: "Koleginice mogu da mi pljunu pod prozor"
Mondo pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara ponosno ističe svoje obline, a nedavno je na društvenim mrežama otkriveno i da to sve "puno košta" Pevačica Dara Bubamara ne krije da je uradila brojne estetske operacije i u svoj izgled uložila najviše novca od svih svojih… »
Ova pevačica (48) je u svoj izgled uložila 45.000 evra, ima najveće silikone: "Koleginice mogu da mi pljunu pod prozor, ja…
Blic pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara ne krije da je uradila brojne estetske operacije i u svoj izgled uložila najviše novca od svih svojih koleginica. Pevačica Dara Bubamara kada se pojavila na javnoj sceni isticala se po neverovatnoj harizmi i prirodnoj lepoti… »
Dara Bubamara je kraljica transformacije na estradi: Za osmeh 18.000 €, za usne 2.500 €, nos 7.000 €, ekstenzije 1.000…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara prvi je put ugradila silikone u grudi prije nešto više od deset godina, a kako je sama izjavila, tokom godina ih je nekoliko puta menjala. Dara nikada nije krila da je otkako se pojavila na srpskoj javnoj sceni, napravila brojne… »
Vesti dana »

Senat SAD pokušava da spreči Kaliforniju da zabrani vozila s benzinskim motorom
Auto blog pre 4 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić odgovorio na navode da će biti na studentskoj izbornoj listi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Više od 500 evra za proslavu male mature u Beogradu! Sledi ogroman udar po džepu za roditelje: Samo 3 stavke sa spiska kao nečija cela plata
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Rubio: Pretnje sankcijama Rusiji mogu zaustaviti razgovore o okončanju rata
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

"Samo će prisila uspeti": Zelenski u razgovoru sa Starmerom pozdravio nove britanske sankcije Rusiji
Blic pre 4 satijoš 1 povezana