Повезане вести
Дара Бубамара платила 45.000 евра лепоту: Урадила зубе, уста, нос, груди, екстензије,…
Нова 19.05.2025
Певачица Дара Бубамара не крије да је урадила бројне естетске операције и у свој изглед уложила највише новца од свих својих колегиница. Певачица Дара Бубамара када се појавила на јавној сцени истицала се по невероватној харизми… »
Има највеће силиконе на естради, а у пластичне операције уложила 45.000 евра: "Колегинице могу да ми пљуну под прозор"
Мондо 19.05.2025
Певачица Дара Бубамара поносно истиче своје облине, а недавно је на друштвеним мрежама откривено и да то све "пуно кошта" Певачица Дара Бубамара не крије да је урадила бројне естетске операције и у свој изглед уложила највише… »
Ова певачица (48) је у свој изглед уложила 45.000 евра, има највеће силиконе: "Колегинице могу да ми пљуну под прозор, ја…
Блиц 19.05.2025
Певачица Дара Бубамара не крије да је урадила бројне естетске операције и у свој изглед уложила највише новца од свих својих колегиница. Певачица Дара Бубамара када се појавила на јавној сцени истицала се по невероватној харизми… »
Дара Бубамара је краљица трансформације на естради: За осмех 18.000 €, за усне 2.500 €, нос 7.000 €, екстензије 1.000 €, а…
Курир 19.05.2025
Певачица Дара Бубамара први је пут уградила силиконе у груди прије нешто више од десет година, а како је сама изјавила, током година их је неколико пута мењала. Дара никада није крила да је откако се појавила на српској јавној… »
Вести дана »
Премијер Ђуро Мацут: „Енергетска ситуација у Србији је потпуно стабилна и под контролом, несташица неће бити“
Сербиан Невс Медиа пре 21 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за недељу 7. децембар 2025: Данас хладно, местимично с кишом и снегом
Нови магазин пре 1 сатјош 18 повезаних
Нови руски напади током трајања мировних преговора: Кременчук погођен више пута
Данас пре 11 минутајош 18 повезаних