Povezane vesti
Šok i neverica! Voditeljka RTS-a zaspala pred kamerama: "Ništa nije ukazivalo na to, imala sam temperaturu"
Blic pre 28 dana
Poznato lice RTS-a Ivona Pantelić jednom prilikom je vodila Dnevnik bolesna, a onda je i zaspala za stolom. Ivona Pantelić je pre nekog vremena objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj vidimo kako spava u studiju u kojem se prenosi Dnevnik uživo… »
Voditeljka Dnevnika na RTS zaspala tokom uživo prenosa: "Ništa nije ukazivalo na to..."
Telegraf pre 28 dana
Poznato lice RTS-a Ivona Pantelić jednom prilikom je vodila Dnevnik bolesna, a onda je i zaspala za stolom. Ivona Pantelić je pre nekog vremena objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj vidimo kako spava u studiju u kojem se prenosi Dnevnik uživo… »
Voditeljka RTS-a zaspala u emisiji uživo: Oglasila se na svom Instagramu - Evo šta se dešavalo u pozadini (foto)
Večernje novosti pre 28 dana
IVONA Pantelić, voditeljka Dnevnika na RTS-u, svojevremeno je zaspala u emisiji uživo. Foto: Instagram/ivonapantelic Voditeljka se nakon nepredviđene situacije oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju iz studija na kojoj spava. -… »
Voditeljka RTS zaspala u emisiji uživo! Gledaoci u šoku, ona se hitno oglasila, evo šta se desilo
Alo pre 28 dana
Voditeljka se nakon nepredviđene situacije oglasila na svom Instagram profilu. Ivona Pantelić, voditeljka Dnevnika na RTS-u, svojevremeno je zaspala u emisiji uživo. Voditeljka se nakon nepredviđene situacije oglasila na svom Instagram profilu gde je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 19 minutajoš 30 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 6 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih