Povezane vesti
VIDEO Beograđani ispred Centralnog zatvora traže slobodu za Mariju Vasić
Radio 021 19.05.2025
Građani i studenti u Beogradu okupili su se ispred Centralnog zatvora kako bi zatražili puštanje na slobodu pritvorene profesorke Marije Vasić. Na protest dolaze građani, zborovi, studenti i aktivsti, prenosi N1. Oni žele da pruže podršku pritvorenoj… »
Protest ispred Centralnog zatvora: Građani traže slobodu za profesorku Vasić FOTO
Nova 19.05.2025
Građani i studenti u Beogradu, iz više pravaca ovog grada, okupili su se večeras ispred Centralnog zatvora kako bi zatražili puštanje na slobodu pritvorene profesorke Marije Vasić. Na protest su došli građani, zborovi, studenti i aktivsti. Oni žele da… »
"Svako od nas može biti Marija": Beograđani ispred CZ traže slobodu za prof. Vasić i aktiviste
N1 Info 19.05.2025
Građani i studenti u Beogradu, iz više pravaca ovog grada, stigli su do Centralnog zatvora kako bi zatražili puštanje na slobodu pritvorene profesorke Marije Vasić. Na protest su došligrađani, zborovi, studenti i aktivsti. Oni žele da pruže podršku… »
Beograđani iz više pravaca idu ka CZ: Traže slobodu Marije Vasić, i to - odmah
Novi magazin 19.05.2025
Građani i studenti u Beogradu iz više pravaca ovog grada idu ka Centralnom zatvoru kako bi zatražili puštanje na slobodu pritvorene profesorke Marije Vasić. Na protest dolaze građani, zborovi, studenti i aktivsti. Oni žele da pruže podršku pritvorenoj… »
Večeras protest ispred Centralnog zatvora „Svi smo mi Marija“
Serbian News Media 19.05.2025
Ispred Centralnog zatvora večeras u 19.45 časova će se okupiti građani kako bi izrazili podršku pritvorenoj profesorki Mariji Vasić, za koju smatraju da je neosnovano lišena slobode i ozbiljno ugrožena zbog štrajka glađu. Okupljanje organizuju brojna… »
„Svi smo mi Marija“: Večeras protest ispred Centralnog zatvora
Danas 19.05.2025
Ispred Centralnog zatvora večeras u 19.45 časova će se okupiti građani kako bi izrazili podršku pritvorenoj profesorki Mariji Vasić, za koju smatraju da je neosnovano lišena slobode i ozbiljno ugrožena zbog štrajka glađu. Okupljanje organizuju brojna… »
„Svi smo mi Marija“: Večeras protest ispred Centralnog zatvora
Nova 19.05.2025
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 59 minutajoš 1 povezana

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 44 minutajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 19 minutajoš 1 povezana