Povezane vesti

"Nisam bahata, ali volim da trošim": Isplivala nova slika Sofije Šašić, samo na nogama "pršti" 2.000 evra

"Nisam bahata, ali volim da trošim": Isplivala nova slika Sofije Šašić, samo na nogama "pršti" 2.000 evra

Mondo pre 25 dana
Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, koja se često hvali životom na visokoj nozi, se pohvalila novim modnim komadom od 2.000 evra. Sofija Šašić na svom Instagramu često pokazuje da uživa u luksuzu, objavljuje slike sa egzotičnih… »
Ćerka Željka Šašića kupila štikle od 2.000 evra: „Kad mi se nešto svidi, cena me ne zanima“

Ćerka Željka Šašića kupila štikle od 2.000 evra: „Kad mi se nešto svidi, cena me ne zanima“

Nova pre 25 dana
Ćerka Željka Šašića, Sofija Šašić, koja se često hvali životom na visokoj nozi, se pohvalila novim modnim komadom od 2.000 evra. Naime, Sofija Šašić na svom Instagramu često pokazuje da uživa u luksuzu, objavljuje slike sa egzotičnih destinacija, a sada… »
Sofija Šašić na nogama ima 2.000 €! Za ove prestižne potpetice iskeširala malo bogatstvo (foto)

Sofija Šašić na nogama ima 2.000 €! Za ove prestižne potpetice iskeširala malo bogatstvo (foto)

Kurir pre 25 dana
Sofija Šašić, Influenserka i ćerka folk pevača Željka Šašića, još jednom je pokazala da joj je stil na visokom nivou i da ne štedi kada je reč o modi. Redovno oduševljava svoje pratioce glamuroznim izdanjima, a najnovijom objavom na Instagramu ponovo je… »
(Foto) na nogama modni dragulj od: 2.000 evra Sofija Šašić se počastila: "Kad mi se nešto svidi, cena me ne zanima"

(Foto) na nogama modni dragulj od: 2.000 evra Sofija Šašić se počastila: "Kad mi se nešto svidi, cena me ne zanima"

Blic pre 25 dana
Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, koja se često hvali životom na visokoj nozi, se pohvalila novim modnim komadom od 2.000 evra. Naime, Sofija Šašić na svom Instagramu često pokazuje da uživa u luksuzu, objavljuje slike sa egzotičnih… »

Vesti dana »