Povezane vesti

Mi-Snaga naroda uoči sutrašnje sednice: Tražimo odgovornost komunalne policije zbog Pionirskog parka

Mi-Snaga naroda uoči sutrašnje sednice: Tražimo odgovornost komunalne policije zbog Pionirskog parka

Beta 19.05.2025
Odbornička grupa MI- Snaga naroda, saopštila je da je podnela predlog za dopunu dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada Beograda u kojem se zahteva utvrđivanje odgovornosti unutar Komunalne milicije zbog nepostupanja po brojnim prijavama građana… »

Radio sto plus 19.05.2025
“Komunalna milicija, kao organ odgovoran Skupštini grada, ima zakonsku obavezu da održava javni red i nadzire gradske površine. Uprkos tome, brojne prijave građana zbog blokade javnih površina u samom centru grada – u zaštićenom Pionirskom parku i ispred… »
Nestorović traži kažnjavanje odgovornih zbog postojanja "Ćacilenda"

Nestorović traži kažnjavanje odgovornih zbog postojanja "Ćacilenda"

Pravda 19.05.2025
Povodom nezakonito podignutog kampa u Pionirskom parku i na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije, poznatom u javnosti kao „Ćacilend“, Pokret "Mi Snaga naroda" podneo je predlog za dopunu dnevnog reda redovne sednice Skupštine grada Beograda u… »
Mi snaga naroda Branimira Nestorovića: U toku proces koji nosi karakteristike obojene revolucije

Mi snaga naroda Branimira Nestorovića: U toku proces koji nosi karakteristike obojene revolucije

Danas 19.05.2025
Pokret Mi snaga naroda podneo je predlog za dopunu dnevnog reda redovne sednice Skupštine grada Beograda u kojem se zahteva utvrđivanje odgovornosti unutar Komunalne milicije zbog nepostupanja po prijavama građana koje se tiču kampa u Pionirskom parku… »

Vesti dana »