Povezane vesti
Mi-Snaga naroda uoči sutrašnje sednice: Tražimo odgovornost komunalne policije zbog Pionirskog parka
Beta 19.05.2025
Odbornička grupa MI- Snaga naroda, saopštila je da je podnela predlog za dopunu dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada Beograda u kojem se zahteva utvrđivanje odgovornosti unutar Komunalne milicije zbog nepostupanja po brojnim prijavama građana… »
Mi-Snaga naroda uoči sutrašnje sednice: Tražimo odgovornost komunalne policije zbog Pionirskog parka
Radio sto plus 19.05.2025
“Komunalna milicija, kao organ odgovoran Skupštini grada, ima zakonsku obavezu da održava javni red i nadzire gradske površine. Uprkos tome, brojne prijave građana zbog blokade javnih površina u samom centru grada – u zaštićenom Pionirskom parku i ispred… »
Nestorović traži kažnjavanje odgovornih zbog postojanja "Ćacilenda"
Pravda 19.05.2025
Povodom nezakonito podignutog kampa u Pionirskom parku i na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije, poznatom u javnosti kao „Ćacilend“, Pokret "Mi Snaga naroda" podneo je predlog za dopunu dnevnog reda redovne sednice Skupštine grada Beograda u… »
Mi snaga naroda Branimira Nestorovića: U toku proces koji nosi karakteristike obojene revolucije
Danas 19.05.2025
Pokret Mi snaga naroda podneo je predlog za dopunu dnevnog reda redovne sednice Skupštine grada Beograda u kojem se zahteva utvrđivanje odgovornosti unutar Komunalne milicije zbog nepostupanja po prijavama građana koje se tiču kampa u Pionirskom parku… »
Vesti dana »
Španija tvrdi da se 37.500 migranata dobrovoljno vratilo iz Seute u Alžir
Beta pre 48 minutajoš 121 povezana
Tramp sa sednice Kabineta: SAD bi mogle da dožive scenario iz Seute ako republikanci ne pobede na izborima za Kongres
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 28 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 10 povezanih
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Evo koliko će vozači plaćati gorivo narednih sedam dana
Ozon pre 5 satijoš 51 povezana