Povezane vesti
"Mila moja, život nije fer... Oprosti što nismo uspeli da te sačuvamo!" Neutešni prijatelji i dalje se opraštaju od ubijene…
Kurir 19.05.2025
Kragujevčanka Biljana S. (41) zverski je ubijena 11. maja, a za zločin je osumnjičen njen bivši suprug Bojan R. (38) koji je nakon krivičnog dela pokušao da izvrši samoubistvo. Ubistvo je potreslo sve, a nakon što je nesrećna žena ispraćena na večni… »
“Doživotna kazna za ubicu!!!”: Održan protest “Pravda za Biljanu” u Korićanima
InfoKG 19.05.2025
Protest “Pravda za Biljanu”, koju je ubio bivši nevenčani suprug B.R. održan je u Korićanima. Rođaci i komšije ubijene žene upalili su sveće na mestu gde je njeno telo pronađeno i traže da ubica bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Rođaci i komšije… »
„Meni je to bila sestra, to je bila majka, ćerka“: Kragujevčani održali skup na mestu na kom je nađeno telo Biljane, brat…
Nova 19.05.2025
U Kragujevcu u nedelju, u 13 časova, održan je skup na Drenovačkom putu i šetnja koja se nastavila do mesta na kojem je nađeno telo ubijene sugrađanke Biljane S. (41), a na skupu se potresnim rečima prisutnima i javnosti obratio njen brat. „Meni je to… »
"Monstrum na doživotnu!": Povorka sa svećama za ubijenu Biljanu u Kragujevcu, njen brat uputio apel nadležnima
Telegraf 19.05.2025
U Kragujevcu u nedelju, u 13 časova, održan je skup na Drenovačkom putu i šetnja koja se nastavila do mesta na kojem je nađeno telo ubijene sugrađanke Biljane S. (41), a na skupu se potresnim rečima prisutnima i javnosti obratio njen brat. "Meni je to… »
"Bilja je bila nečija majka, sestra, ćerka": Potresne scene na mestu ubistva Biljane (41) iz Kragujevca: Bivši muž je ubadao…
Blic 19.05.2025
Nekoliko desetina Kragujevčana okupilo se juče na Drenovačkom putu kako bi paljenjem sveća i minutom ćutanja odali poštu Biljani S. (41) na mestu na kojem ju je 12. maja ubio bivši partner Bojan R. (38). - Okupili smo se ovde zbog ubijene Bilje, moje… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 19 minutajoš 34 povezane

Bruno Duarte i "tadićevski" eksperiment koji radi: Ima to u brazilskoj krvi, samo mu je trebalo reći
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 34 minutajoš 53 povezane