Povezane vesti
"Želela sam da bude otac moje dece, bio je uvek uz mene, ali..." Pevačica progovorila o raskidu, i dalje misli da je on čovek…
Kurir pre 29 dana
Pevačica Sara Reljić ne krije da joj je nakon jedne veze srce bilo slomljeno, a o raskidu je javno govorila. Kako je istakla, u njemu je videla oca svog deteta, međutim, došlo je do kraha njihove ljubavi. - Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto… »
Pevačica (29) o raskidu koji ju je emotivno slomio: "Želela sam da bude otac moje dece"
Blic pre 29 dana
Sara Reljić progovorila je o raskidu koji ju je emotivno slomio. Kako je pevačica istakla, u njemu je videla oca svog deteta, međutim došlo je do kraha veze. - Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali… »
Vesti dana »

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana