Povezane vesti
"Želela sam da bude otac moje dece, bio je uvek uz mene, ali..." Pevačica progovorila o raskidu, i dalje misli da je on čovek…
Kurir 19.05.2025
Pevačica Sara Reljić ne krije da joj je nakon jedne veze srce bilo slomljeno, a o raskidu je javno govorila. Kako je istakla, u njemu je videla oca svog deteta, međutim, došlo je do kraha njihove ljubavi. - Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto… »
Pevačica (29) o raskidu koji ju je emotivno slomio: "Želela sam da bude otac moje dece"
Blic 19.05.2025
Sara Reljić progovorila je o raskidu koji ju je emotivno slomio. Kako je pevačica istakla, u njemu je videla oca svog deteta, međutim došlo je do kraha veze. - Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali… »
Vesti dana »

(Mapa) spremite se za nevreme! Danas gori asfalt, a onda pada kriva na grafikonu! Sledi drastičan pad temperature, pljuskovi i grmljavina
Blic pre 51 minutajoš 7 povezanih

Pristalice SNS u više gradova Srbije: Na skupu protiv blokada naprednjaci blokirali ulice u Leskovcu, policija legitimisala građane zbog pištaljki
Danas pre 7 satijoš 4 povezane

UKRAJINSKA KRIZA - Lavrov: Bez Moskve nema rešenja kolektivne bezbednosti; evropske zemlje voljne da pošalju mirovne trupe
RTV pre 11 minutajoš 2 povezane