Povezane vesti

„Imam potres mozga i užasne bolove“: Nataša (19) izgubila svest posle udarca na meču protiv Zvezde, hitno prevezena u…

„Imam potres mozga i užasne bolove“: Nataša (19) izgubila svest posle udarca na meču protiv Zvezde, hitno prevezena u…

Nova pre 15 dana
Nataša Ćetković, rukometašica Železničara, doživela je potres mozga na meču protiv Crvene zvezde (crveno-bele devojke su slavile sa 29:23), a meč je obeležilo i dosta tenzija. Pored njih, bila su tu i saopštenja, grubi prekršaji, ali i teške… »
Reprezentativka Una pokidala ligamente kolena

Reprezentativka Una pokidala ligamente kolena

Sportski žurnal pre 15 dana
Finalni okršaj dama Crvene zvezde i Železničara (29:23) okončan sa tri devojke iz Inđije u Urgentnom centru. Reprezentativni srednji bek Železničara, Una Obrenović tokom prodora doživela je težu povreda kolena. Naime, pri ulasku u fintu, dok… »
Nevena: Jabučica srećom nije pukla...

Nevena: Jabučica srećom nije pukla...

Finalni okršaj dama Crvene zvezde i Železničara (29:23) okončan sa tri devojke iz Inđije u Urgentnom centru. U prvom poluvremenu Nevena Todorovska dobila je veoma jak udarac laktom u vrat, posle čega joj se dugo ukazivala pomoć. Teren je napustila… »
Strašno! Posle meča sa Zvezdom završila u Urgentnom, pa se oglasila: "Imam potres mozga, ostajala bez svesti"

Strašno! Posle meča sa Zvezdom završila u Urgentnom, pa se oglasila: "Imam potres mozga, ostajala bez svesti"

Telegraf pre 15 dana
Rukometašice Crvene zvezde savladale su Inđiju u prvom meču finala rukometne Superlige Srbije (29:23), a posle meča čak tri igračice gostujućeg tima završile su u Urgentnom centru. Upravo su iz Inđije bili kivni na oštre startove od strane… »
Nataša nekoliko puta gubila svest: Dva puta sam radila skener glave...

Nataša nekoliko puta gubila svest: Dva puta sam radila skener glave...

Finalni okršaj dama Crvene zvezde i Železničara (29:23) okončan sa tri devojke iz Inđije u Urgentnom centru. Nataša Ćetković je posle divljačkog starta Sare Garović ostala da leži na parketu dvorane Banjice gotovo deset minuta. Mlada igračica… »
"Imam potres mozga i užasne bolove": Nataša (19) pala u nesvest posle udarca na meču sa Crvenom zvezdom

"Imam potres mozga i užasne bolove": Nataša (19) pala u nesvest posle udarca na meču sa Crvenom zvezdom

Mondo pre 15 dana
Nataša Ćetković je na meču sa Crvenom zvezdom doživela potres mozga. Sada se posle povrede koju je doživela na prvom meču finala Super rukometne lige Srbije oglasila i Nataša Ćetković. Mlada rukometašica Železničara iz Inđije je u izjavi za… »

Vesti dana »