Повезане вести

„Имам потрес мозга и ужасне болове“: Наташа (19) изгубила свест после ударца на мечу против Звезде, хитно превезена у Ургентни…

„Имам потрес мозга и ужасне болове“: Наташа (19) изгубила свест после ударца на мечу против Звезде, хитно превезена у Ургентни…

Нова 19.05.2025
Наташа Ћетковић, рукометашица Железничара, доживела је потрес мозга на мечу против Црвене звезде (црвено-беле девојке су славиле са 29:23), а меч је обележило и доста тензија. Поред њих, била су ту и саопштења, груби прекршаји… »
Репрезентативка Уна покидала лигаменте колена

Репрезентативка Уна покидала лигаменте колена

Спортски журнал 19.05.2025
Финални окршај дама Црвене звезде и Железничара (29:23) окончан са три девојке из Инђије у Ургентном центру. Репрезентативни средњи бек Железничара, Уна Обреновић током продора доживела је тежу повреда колена. Наиме, при уласку… »
Невена: Јабучица срећом није пукла...

Невена: Јабучица срећом није пукла...

Финални окршај дама Црвене звезде и Железничара (29:23) окончан са три девојке из Инђије у Ургентном центру. У првом полувремену Невена Тодоровска добила је веома јак ударац лактом у врат, после чега јој се дуго указивала помоћ… »
Страшно! После меча са Звездом завршила у Ургентном, па се огласила: "Имам потрес мозга, остајала без свести"

Страшно! После меча са Звездом завршила у Ургентном, па се огласила: "Имам потрес мозга, остајала без свести"

Телеграф 19.05.2025
Рукометашице Црвене звезде савладале су Инђију у првом мечу финала рукометне Суперлиге Србије (29:23), а после меча чак три играчице гостујућег тима завршиле су у Ургентном центру. Управо су из Инђије били кивни на оштре стартове… »
Наташа неколико пута губила свест: Два пута сам радила скенер главе...

Наташа неколико пута губила свест: Два пута сам радила скенер главе...

Финални окршај дама Црвене звезде и Железничара (29:23) окончан са три девојке из Инђије у Ургентном центру. Наташа Ћетковић је после дивљачког старта Саре Гаровић остала да лежи на паркету дворане Бањице готово десет минута… »
"Имам потрес мозга и ужасне болове": Наташа (19) пала у несвест после ударца на мечу са Црвеном звездом

"Имам потрес мозга и ужасне болове": Наташа (19) пала у несвест после ударца на мечу са Црвеном звездом

Мондо 19.05.2025
Наташа Ћетковић је на мечу са Црвеном звездом доживела потрес мозга. Сада се после повреде коју је доживела на првом мечу финала Супер рукометне лиге Србије огласила и Наташа Ћетковић. Млада рукометашица Железничара из Инђије је… »

Вести дана »