Povezane vesti
Naša pevačica (26) priznala da je slaba na striptizete: "Pre izlaska sakrijem pare"
Blic pre 25 dana
Pevačica Barbara Bobak iznenadila je priznanjem da je slaba na striptizete, te zbog toga krije pare kada krene u izlazak. Kako ističe Barbara Bobak, slaba je na muziku, pa novac u tim trenucima ne žali. - Ja sam slaba na muziku, na pevačice i na… »
"Slaba sam na muziku i striptizete" Ne izlaze svi tamo gde i ona - Barbara Bobak u Stars specijalu šokirala: Pre večeri…
Kurir pre 25 dana
Gostujući u emisiji " Stars specijal" na Kurir televiziji, pevačica Barbara Bobak otvoreno je govorila o tome kako se ponaša kada krene na slavlje, o slabosti prema muzici, ali i o tome kako novac za nju nije prioritet, već dobra atmosfera i zahvalnost… »
Skromnosti ima i na estradi! "ja primam platu, a ocu dajem da čuva pare!" Barbara Bobak u Stars specijalu otkrila kako živi…
Kurir pre 25 dana
Gostujući u emisiji " Stars specijal" na Kurir televiziji, pevačica Barbara Bobak otvoreno je govorila o odnosu prema novcu, jednostavnom načinu života i velikoj podršci porodice, posebno oca, kojem bezrezervno veruje. - Moj tata je najbolji čovek na… »
"Slaba sam na muziku i striptizete" Barbara Bobak iznenadila priznanjem: "Pre izlaska sakrijem pare da bih..."
Telegraf pre 25 dana
Mlada muzička zvezda, Barbara Bobak, u emisiji "Stars specijal" otvoreno je govorila o tome kako se ponaša kada krene na neko slavlje. Kako ističe, slaba je na muziku, pa novac u tim trenucima ne žali. - Ja sam slaba na muziku, na pevačice i na… »
"Ovako sam doživela prvi udarac od javnosti kada sam pričala o privatnom životu" Barbara Bobak za Kurir bez dlake na jeziku!
Kurir pre 25 dana
Barbara Bobak je proslavljena pevačica, a ovog puta je za emisiju "Stars sepcijal" na Kurir televiziji pričala o stvarima iz privatnog života o kojima nije toliko pričala. Ona je sa gledaocima prvo podelila situaciju u porodici, a posle toga se prebacila… »
Vesti dana »

Odbili da učestvuju u kršenju zakona: Ko sigurno neće biti u Savetu REM-a
Cenzolovka pre 54 minutajoš 43 povezane

UNS: Tužilaštvo da pronađe ko je pretio smrću novinarki Glasa Zaječara
NIN pre 2 satajoš 14 povezanih

Makron: Francuska smatra da Izrael ima pravo da se štiti i osigura svoju bezbednost
Beta pre 25 minutajoš 16 povezanih