Povezane vesti

Najplaćeniji voditelj odlazi sa BBC-ja

Danas 19.05.2025
Legendarni engleski fudbaler i sportski komentator Gari Lineker odlazi sa BBC-ja posle više od dve decenije, potvrdio je generalni direktor Britanske rradiodifuzne korporacije Tim Dejvi. I ranije je najavljeno da će 64-godišnji Lineker, dugo godina… »

Južne vesti 19.05.2025
Nick Potts/PA Wire Legendarni engleski fudbaler i sportski komentator Gari Lineker odlazi sa BBC-ja posle više od dve decenije, potvrdio je generalni direktor Britanske rradiodifuzne korporacije Tim Dejvi. I ranije je najavljeno da će 64-godišnji… »
Geri Lineker napušta Bi-Bi-Si nakon optužbi za antisemitizam

Geri Lineker napušta Bi-Bi-Si nakon optužbi za antisemitizam

Sportske.net 19.05.2025
Nakon 26 godina provedenih kao jedno od najprepoznatljivijih lica Bi-Bi-Sija, Geri Lineker najavio je svoj odlazak iz ove medijske kuće. Odluka dolazi nakon što je na društvenim mrežama podelio video koji kritikuje cionizam i sadrži ilustraciju pacova… »
Lineker napušta Bi-Bi-Si zbog antisemitskih objava

Lineker napušta Bi-Bi-Si zbog antisemitskih objava

RTS 19.05.2025
Nekadašnji fudbaler Engleske i dugogodišnji voditelj Gari Lineker napustiće Bi-Bi-Si posle 26 godina naredne nedelje usled objava sa antisemitskom konotacijom na društvenim mrežama. Lineker je na svom X profilu nedavno podelio objavu u kojoj se podržava… »

Vesti dana »