Повезане вести
Најплаћенији водитељ одлази са ББЦ-ја
Данас 19.05.2025
Легендарни енглески фудбалер и спортски коментатор Гари Линекер одлази са ББЦ-ја после више од две деценије, потврдио је генерални директор Британске ррадиодифузне корпорације Тим Дејви. И раније је најављено да ће 64-годишњи… »
Најплаћенији водитељ одлази са ББЦ-ја
Јужне вести 19.05.2025
Ницк Поттс/ПА Вире Легендарни енглески фудбалер и спортски коментатор Гари Линекер одлази са ББЦ-ја после више од две деценије, потврдио је генерални директор Британске ррадиодифузне корпорације Тим Дејви. И раније је најављено… »
Гери Линекер напушта Би-Би-Си након оптужби за антисемитизам
Спортске.нет 19.05.2025
Након 26 година проведених као једно од најпрепознатљивијих лица Би-Би-Сија, Гери Линекер најавио је свој одлазак из ове медијске куће. Одлука долази након што је на друштвеним мрежама поделио видео који критикује ционизам и… »
Линекер напушта Би-Би-Си због антисемитских објава
РТС 19.05.2025
Некадашњи фудбалер Енглеске и дугогодишњи водитељ Гари Линекер напустиће Би-Би-Си после 26 година наредне недеље услед објава са антисемитском конотацијом на друштвеним мрежама. Линекер је на свом КС профилу недавно поделио… »
Вести дана »
Претучен књижевник Владимир Арсенијевић у Београду, уочи комеморације у организацији НВО
Бета пре 14 сатијош 13 повезаних
СРЦЕ: Крњи РЕМ добар само за представнике власти, контрола над медијима остаје у њиховим рукама
Бета пре 6 сатијош 40 повезаних
Паљењем свећа и полагањем цвећа у Београду обележена 31. годишњица геноцида у Сребреници
Слободна Европа пре 1 данјош 33 повезане
Након претње Моџтабе Хамнеија, на црној листи Трамп, Нетањаху, Мелони...
Спутник пре 2 сатајош 43 повезане