Povezane vesti
"Moja godina..." Slavlje u domu Šaka Polumente! Podelio srećne vesti, čestitke stižu sa svih strana "Volim te"
Telegraf pre 25 dana
Pevač Šako Polumenta danas je najsrećniji i najponosniji otac na svetu. Pevač je svima otkrio da u njihovu porodicu stiže novi član jer će mu njegova ćerka Rijalda podariti još jedno unuče. Porodica je zbog ove prelepe vesti veoma srećna. Šako je naveo… »
Trudna ćerka šaka polumente: Pevač puca od ponosa, otkriven i pol bebe: "Hvala ti što si mi usrećila život"
Blic pre 25 dana
Pevač Šako Polumenta otkrio je da će njegova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Šako Polumenta ne krije sreću što će mu njegova ćerka Rijalda podariti još jedno unuče. Kako je naveo pevač, porodica čeka rođenje dečaka. - Moja godina u… »
Trudna ćerka šaka polumente! Zavirite na veliko slavlje u domu pevača! Ori se pesma: Hvala 'ćeri moja što si mi usrećila…
Kurir pre 25 dana
Pevač Šako Polumenta danas je najsrećniji i najponosniji otac na svetu. On je otkrio da će njegova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Njegova ćerka Rijalda pevaču će podariti još jedno unuče, zbog čega je čutava porodica veoma srećna… »
Trudna ćerka šaka polumente! Pevač ne krije sreću, emotivnim snimkom saopštio radosnu vest (video)
Alo pre 25 dana
Uskoro će dobiti i peto unuče. Šako Polumenta otkrio je da će njegova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Pevač ne krije sreću što će mu njegova ćerka Rijalda podariti još jedno unuče. Kako je naveo, porodica čeka rođenje dečaka. - Moja… »
Slavlje u porodici Šaka Polumente! Pevačeva ćerka trudna, otkriven i pol bebe: "Hvala što si me usrećila"
Telegraf pre 25 dana
Pevač Šako Polumenta otkrio je da će njegova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Šako Polumenta ne krije sreću što će mu njegova ćerka Rijalda podariti još jedno unuče. Kako je naveo pevač, porodica čeka rođenje dečaka. - Moja godina u… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana